Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Pro Plan logo
kvinna som lutar sig över katten för en kyss

Allergivänliga katter - en myt som inte stämmer

1 minuts läsning
Pro Plan logo
Sponsras av Pro Plan

Kattägare som är känsliga mot vissa allergiframkallande ämnen - allergener, som finns hos katt, rekommenderas ofta att hålla hemmet rent, bada katten eller använda läkemedel för att minska sina allergiska besvär. Dessa metoder kräver tid och energi, kan vara kostsamma och är svåra att upprätthålla på lång sikt.

Medicin för att förebygga eller lindra symptom vid kattallergi är vanligt. Läkemedel som innehåller antihistaminer kan används för att motverka klåda, hudutslag, svullnad i slemhinnor och annat, men de har begränsad effekt och kan dessutom ge biverkningar.

Som kattägare vill man vara sin vän nära och kunna ha katten i sitt hem, men för att trivas och må bra tillsammans krävs en lösning.

Efter ett decennium av forskning presenterar vi en ny kattvänlig metod som hanterar kattallergener. Purina® Pro Plan® LiveClear® är baserat på en komplett och balanserad diet som minskar allergenerna på kattens hår och mjäll med i genomsnitt 47 % från och med den tredje veckan med daglig utfodring.

Pro Plan® LiveClear® kompletterar de befintliga strategierna med ett nytt alternativ. Upptäck ett kattfoder som har förstklassig näring, med kraft att förändra liv.