Sortera dina Purinaförpackningar

Sortera dina Purinaförpackningar med oss och stötta hemlösa djur

Vi strävar efter att transformera våra förpackningar för en mer hållbar framtid. Därför arbetar vi för att senast år 2025 erbjuda återvinningsbara förpackningar i hela vårt sortiment. Samtidigt investerar vi även i infrastruktur och sponsrar en av Europas modernaste återvinningsanläggningar för flexibel plast utanför Ängelholm i Sverige, som ett led i att ge fler plastförpackningar nytt liv. Vi vill också stötta konsumenter för att du som kund så enkelt som möjligt ska kunna sortera rätt. Därför jobbar vi med Bower! Förutom enkla sorteringsinstruktioner, får du också en bonus när du återvinner dina tomma förpackningar. Dina poäng kan du omvandla till en peng, eller donera till våra partnerdjurhem runt om i Sverige. Med Bowerappen kan du göra ett positivt avtryck, inte bara för jorden vi delar men också för hemlösa djur som just nu behöver extra omtanke i väntan på sitt kärleksfulla egna hem. För varje donation du gör, donerar vi på Purina 10 portioner näringsrik, mättande mat till Djurens Vänner i Sverige. Tillsammans gör vi skillnad!

Sortera och hjälp hemlösa djur

Sortera och hjälp hemlösa djur

Vårt partnerskap med Bower är en pusselbit på vår hållbarhetsresa. Tillsammans med dig som konsument vill vi göra skillnad, och varje litet steg räknas! Tack för att du är med. Läs mer om hur du går tillväga för att ladda ner Bowerappen redan idag!

Purina Friskies & Bower

Purina Friskies & Bower

Visste du att vårt varumärke Friskies hund och katt har gett fem löften till dig och ditt husdjur? Ett av dem rör våra förpackningar. Därför är vi glada att kunna samarbeta med Bower även för Friskies. Läs mer om löftet och partnerskapet.

plaståtervinning

Vi investerar i svensk infrastruktur för ökad plaståtervinning

Vi är stolta över att bidra till finansieringen av en av Europas mest moderna återvinningsanläggningar för flexibel plast som byggs av TMR. Med hjälp av den nya anläggningen ges fler förpackningar inom hela djurmatsindustrin en chans till nytt liv. Läs mer här.

Såhär sorterar du våra förpackningar

Såhär sorterar du våra förpackningar

Vill du redan nu ha information om vad du gör med våra tomma Purinaförpackningar? Kika in på vår hemsida som hjälper dig att sortera rätt. Du hittar den här.

Vår hållbarhetsresa

Vår hållbarhetsresa

Från jorden där våra ingredienser växer till våra faciliteter där vårt foder produceras, så kan du vara trygg att vi använder resurser på bästa sätt genom resan från jord till bord för ditt husdjur. Läs mer om vad vi gör inom hållbarhet här.

Näring är kärnan i det vi gör, men det är inte allt vi gör. Vi tror på att göra mer av det som är viktigt - för husdjuren, för människorna som älskar dem och jorden vi delar. Därför arbetar vi för att göra skillnad inom 10 olika områden. Ett av dessa områden är våra förpackningar.

Besök våra partners hemsidor: