Synliga resultat vecka efter vecka

Bevara din hunds hälsa med Purina ONE®. Denna avancerade, kompletta och balanserade näring hjälper dig att ta hand om din hund på allra bästa sätt. Du kommer kunna se synliga resultat som är tecken på en frisk och glad hund: en fantastisk aptit, en högre energinivå och vitalitet, blank päls, hälsosam hud och klara ögon.

REGISTRERA DIG HÄR!

Fantastisk aptit

Du får se din hunds aptit förbättras. Hunden äter ivrigt och njuter av alla utsökta smaker i Purina ONE-sortimentet

Dag 1+

Vitalitet och energi

Hundens energinivå och vitalitet bör ha förbättrats av den högkvalitativa, kompletta och balanserade näringen i Purina ONE.

Vecka 1+

Hälsosam matsmältning

Har du märkt att din hund har en fast och fin avföring? Purina ONE är otroligt lättsmält och främjar ett högt upptag av näringsämnen.

Vecka 2+

Glansig päls, frisk hud, klara ögon

Ora dovresti notare un pelo più lucido, una pelle più sana e occhi vivaci, tutto questo grazie alle fonti di acidi grassi Omega 3 e Omega 6, le vitamine e i minerali essenzialiforniti da PURINA ONE.

Vecka 3+

Frisk och glad

Nu arbetar den unika kombinationen av vitaminer och antioxidanter i Purina ONE för att stärka hundens naturliga skyddssystem och hjälpa den att hålla sig frisk nu och i många år framöver.

Efter 3 veckor

Starta 3-veckorsutmaningen nu!

Hjälp din hund att hålla sig frisk, glad och full av liv på bara 3 veckor.

REGISTRERA
DIG HÄR!

Pengarna tillbaka -garanti

Den högklassiga produktserien Purina ONE innehåller endast noggrant utvalda råvaror och dess innovativa recept är utformade för att motsvara våra hundars smakvanor. Vi hoppas att du och din hund gillar våra produkter och njuter av 3-veckors testet! Om du av någon anledning ändå inte skulle vara nöjd med din inhandlade Purina ONE-produkt vill vi gärna höra av dig. 

Skicka en bild av inköpskvittot samt en förklaring varför du inte är nöjd med produkten, så ersätter vi dig för produktens inköpspris. Bifoga också information om när och var du köpt produkten, dess pris samt ditt namn, adress, telefonnummer och kontonummer i IBAN-form. Skicka in informationen jämte bilagor per e-post till adressen konsumentkontakt@purina.nestle.com eller tel. 020-29 93 00. Ersättningen betalas in på ditt konto inom 2–3 veckor från det att vi mottagit din anmälan.

Pengarna tillbaka-garantin kan utnyttjas endast en gång/hushåll. Största returnerbara mängden är den mängd som behövs för 3-veckors testet, vilket är 2 x 1,5 kg förpackningar eller 3 x 800 g förpackningar. Uppgivna personuppgifter behandlas i enlighet med personuppgiftslagen. Uppgifterna används endast i samband med denna kampanj vid behandlingen av ditt ersättningsanspråk.