INTRODUKTION AV VÅRT NYA UTBUD: OPTINUTRITION

Det är vår mest avancerade och effektiva kombination av näringsämnen som har utvecklats med banbrytande vetenskap och den har sakkunnigt tillämpats på din hunds kost.

VARFÖR VI ÄR ANNORLUNDA

Vi anser att varje detalj ska beaktas när det gäller att ta hand om din hund. Ingrediensernas kvalitet och säkerhet är vår högsta prioritet för Purina® PRO PLAN®, och vi kompromissar inte.

Välkomna din valp

Stunden är äntligen här. Du tar med dig din nya valp hem. Du vill att dess liv ska bli fantastiskt från början, och vi är här för att hjälpa dig.

KONTROLLERA DIN VALPS HÄLSA

Du och din valp måste gå på regelbundna besök till veterinären för din hunds avmaskning och vaccinationer. Håll kollen på hans hälsa med en snabb titt på din valp och hans allmänhumör.

HITTA RÄTT MAT TILL DITT HUSDJUR

Hela Purina® PRO PLAN®-sortimentet är baserat på OPTINUTRITION, där olika produkter erbjuder olika fördelar för att passa just din hund.

DITT HUSDJURS BEHOV AV NÄRINGSÄMNEN

EN hälsosam kost börjar från grunden. Unga valpar måste tidigt utveckla en hälsosam matsmältning så att de får de näringsämnen som de behöver för att växa sig stora och starka.

TRÄNING FÖR DIN VALP

Bra träningsmetoder är grunden för en lydig och vänlig valp. Här är ett par sätt så att du och din valp kan få ut det mesta av din träning.

SLIK HJELPER DU HUNDENS ØMFINTLIGE FORDØYELSE

Hvis hunden din har ømfintlig fordøyelse kan du forsøke å følge disse enkle rådene slik at du sikrer at den får de næringsstoffene den trenger for å leve et godt liv.