GE DIN NYA VALP EN FANTASTISK START I LIVET

Stunden är äntligen här. Du tar med dig din nya valp hem. Du vill att dess liv ska bli fantastiskt från början, och vi är här för att hjälpa dig.

GE DIN NYA VALP EN FANTASTISK START I LIVET

Genom att tämja kraften hos vetenskapen ger Purina® PRO PLAN® ägarna en optimal kost vid olika steg av din hunds utveckling. Det är grunden till en optimal hälsa och startpunkten i din valps liv.

Purina® PRO PLAN® har ett unikt vetenskapligt arv. Det är för att vi är en del av Purina® som i hela 85 år har varit pionjärer inom hundfoder. Idag består Purina®s team av dietister, livsmedelsforskare, veterinärer och etologer som är ansvariga för flera revolutionerande upptäckter inom hundars hälsa och kost. Tillsammans, vill vi hjälpa dig förstå hur du ska fodra din nya valp på rätt sätt och förbättra dess hälsa genom näring.

His protection is healthy digestion

Vi anser att den viktigaste aspekten för en hunds hälsa och välbefinnande är en ägare som bryr sig och är involverad. Det bästa sättet som vi kan hjälpa vår hund är genom att dela med oss av vår expertis till dig.

Då vi själva är hundägare är vi medvetna om den livslånga känslan av ansvar som kommer med att äga en hund.

Det är därför som vi är hängivna er båda, både med produkter och support som är anpassad efter din hunds alla livsmoment.

His protection is healthy digestion