Våra övertygelser

Sex övertygelser som gör Purina® Pro Plan® annorlunda

1. VI ÄR ÖVERTYGADE ATT DU SPELAR EN AVGÖRANDE ROLL

Vi är övertygade om att den viktigaste aspekten för en hunds välbefinnande är en omtänksam och engagerad ägare. Så det bästa sättet vi kan hjälpa din hund är genom att dela med oss av både vår kost- och hundexpertis till dig, hundens ägare.

Dog Image

2. VI ÄR ÖVERTYGADE OM ATT MAN MÅSTE FLYTTA GRÄNSER

Vi slutar aldrig utforska nya och banbrytande sätt att hjälpa dig och din hund. För oss är "tillräckligt bra" aldrig tillräckligt bra. Det är därför som vi anser att de Europeiska regleringsstandarderna för djurfoder endast är en startpunkt. Vi inte bara uppfyller dessa standarder, vi överträffar dem.

Dog Image

3. VI ÄR ÖVERTYGADE OM ATT DU KÄNNER DIN HUND BÄTTRE ÄN NÅGON ANNAN

Vi inser att du känner din hund bäst. Det är därför som vi utför omfattande konsumentundersökningar med ägare som dig. Denna forskning avslöjade att en frisk matsmältning är en av de viktigaste hälsofaktorerna som konsumenter vill hjälpa sina hundar med, vilket ledde oss till utvecklingen av OPTIDIGEST.

Dog Image

4. VI ÄR ÖVERTYGADE OM ATT INNOVATION SKA HA ETT SYFTE

Vi inriktar all vår forskning och utveckling på produkter som ger fördelar som är vetenskapligt bevisade. Vi tillför inte tillsatser i våra produkter bara för sakens skull; vi använder exempelvis inte färgtillsatser.

Dog Image

5. VI ÄR ÖVERTYGADE OM ATT DIN HUND BEHÖVER STÖD UNDER HELA HANS LIV

Då vi själva är hundägare och hundälskare är vi medvetna om den livslånga känslan av ansvar som kommer med att äga en hund. Det är därför som vi lovar att vara där för er båda, både med produkter och support som är anpassad efter din hunds alla livsmoment.

Dog Image

6. VI ÄR ÖVERTYGADE OM ATT MAN SKA SE LÄNGRE ÄN BARA KOSTEN

Vi inser att kosten endast är startpunkten när det gäller att göra din hunds värld fantastisk. Träning är exempelvis väldigt viktig om du vill kunna ta med dig din hund och dela mer av ditt liv med honom. Det är därför som vi för närvarande ger råd till hundägare som inte bara gäller kost, utan t.ex. hur man tar hand om sin valp.

Dog Image