hero

Hälsosamt och näringsrikt hundfoder - Dog Chow| Purina

Tillgodose din hunds upptäckarglädje

Att ge din hund ett hälsosamt foder är ett av de bästa sätten att ge honom ett långt och lyckligt liv fullt av äventyr.

Ett hälsosamt torrfoder innehåller rätt balans av fem huvudnäringsämnen: protein, fetter, kolhydrater, vitaminer och mineraler. DOG CHOW® är ett komplett foder med köttingredienser, spannmål, oljor och grönsaker, noggrant balanserat för att din hund ska få rätt mängd näringsämnen beroende på ålder, storlek och livsstil.

Det 100 % välbalanserade fodret innehåller näring som ser till att din energiska vän bibehåller sin naturligt fina form och är redo för alla tänkbara äventyr.

Om du vill ha mer produktspecifik information, läs här.


wholesome Image 1

Naturlig och hälsosam

Alla DOG CHOW®-produkter innehåller naturliga och hälsosamma ingredienser. Våra näringsexperter väljer noggrant ut ingredienserna för att säkerställa att våra foder ger rätt balans av näring. De anpassar också recepten efter ålder, livsstil och rasgrupp så att alla behov uppfylls.
Image2 Image 1

Munhälsa

Din hunds tandhälsa är viktig. Därför innehåller DOG CHOW® alltid knapriga foderbitar som håller din hunds tänder rena. De har vanligtvis två olika former. Olika former på foderbitarna uppmuntrar till mer tuggande vilket gör att din hund äter långsammare. Kombinationen av torra foderbitar med förlängd tuggtid bidrar till god munhälsa, eftersom bitarna gnids mot tänderna och hjälper till att hålla dem rena samtidigt som tandköttet hålls friskt.

Eftersom äldre hundar och valpar behöver lite mer hjälp att tugga, innehåller deras foder lite mindre bitar i två olika former.

Image 1

Hälsosam matsmältning

En aktiv hund i god form behöver ett friskt matsmältningssystem. Detta för att han ska kunna ta upp alla näringsämnen han behöver för att bibehålla ett starkt immunförsvar och en jämn energinivå.

För att underlätta din hunds matsmältning och näringsupptag innehåller alla DOG CHOW®-produkter rätt balans av fibrer och en naturlig probiotisk källa. Dessa kommer från antingen betmassa (för förbättrad avföringskvalitet och friska tarmar) eller cikoria (som främjar hälsosamma magbakterier).

Med en hälsosam matsmältning är din hund redo för alla utomhusäventyr.

Image 1

Oemotståndliga smaker

God näring betyder ingenting om din hund inte äter upp sin mat. Därför arbetar våra näringsexperter hårt med att ta fram ett foder som din hund tycker smakar ljuvligt. Ingredienserna i alla våra produkter är noggrant utvalda för att passa din hunds ålder, livsstil och ras. Alla recept från DOG CHOW® innehåller kött som är fullt av smak så att din hund ska kunna njuta av varje tugga
Image 1

Specialanpassad näring för alla livets stadier och varje energinivå

En nyfiken och äventyrslysten hund behöver massor av energi för att kunna utforska sin omgivning. Det bästa sättet att uppnå detta är att ge honom ett bra foder som innehåller rätt mängd protein (för att bibehålla hans muskler) och fett (som ger energi).

  Alla DOG CHOW®-produkter är speciellt anpassade för att passa din hunds ålder, livsstil och ras, så att han kan bibehålla sin hälsa och vitalitet.