Vad ska hunden äta? | Purina

Hundar behöver ett foder som är anpassat för deras ålder, vare sig det rör sig om en lekfull valp eller en mer avslappnad äldre hund. Därför har DOG CHOW® produkter som är speciellt anpassade för att uppfylla din hunds behov i alla livets olika stadier.

Valpar är sprängfulla av energi och älskar att jaga leksaker och att leka. Därför behöver de ett foder som snabbt fyller på deras energi. Deras skelett, muskler, tänder, ögon och deras hjärna utvecklas ständigt, vilket gör att de behöver en balanserad blandning av näring för att växa. Alla DOG CHOW®-produkter för valpar är speciellt framtagna för att tillfredsställa den växande valpens näringsbehov.
why breed retrievers
Efter de intensiva månaderna som valp kanske du märker att din hund blir lite lugnare. Den är dock fortfarande full av energi och upptäckarglädje, trots att den nu är vuxen. För att bibehålla sin goda form behöver den en hälsosam och balanserad blandning av protein, fetter, mineraler och vitaminer. Dessa ser till att hans muskler och hans skelett är starka samtidigt som hans päls och tänder hålls friska. DOG CHOW® för vuxna hundar har tagits fram med rätt blandning av de näringsämnen som din hund behöver för att vara redo för vad som helst.
Vuxen
När din hund mognar kommer han antagligen att uppskatta ett lite lugnare tempo. Det betyder dock inte att hans upptäckarglädje har försvunnit. Han behöver fortfarande en hälsosam diet med alla nödvändiga näringsämnen så att han får den energi han behöver samt bibehåller sina muskler och ett friskt hjärta. Vår DOG CHOW® för lite äldre hundar innehåller protein, fetter, vitaminer och mineraler, allt det som din hund behöver för att bibehålla sin vitalitet.
Mature
På äldre dagar kommer din hund att tillbringa mer tid med att ta det lugnt. Det behövs dock inte så mycket för att hans upptäckarglädje ska vakna till. Håll din hund redo för det mesta med DOG CHOW® för hundar över 9 år, den innehåller rätt energimängd och alla de näringsämnen han behöver. Den är en hälsosam, välbalanserad blandning av protein, fetter, vitaminer och livsviktiga mineraler – allt i lite mindre foderbitar som underlättar tuggandet.