Att skaffa en ny hund

Att skaffa en ny hund

Lär dig mer om din nya hundkompis

Hjälp din hund att vänja sig vid sitt nya hem

Hjälp din hund att vänja sig vid sitt nya hem

Att tänka på när du ska köpa hund

Funderar du på att köpa hund? Förutom att välja rätt hundras, finns det mycket annat att tänka på. Här får du hjälp på vägen.
Läs mer

Vanliga frågor om sterilisering och kastrering av hund

Om du funderar på att kastrera din hund är det säkert mycket som du undrar över. Få svar på vanliga frågor om kastrering och sterilisering här!
LÄS MER

Att adoptera hund från hundstallet

Att ge en hund en andra chans att få ett kärleksfullt hem är en fantastisk sak att göra, men när du adopterar en vuxen hund kan fördelarna vara enorma.
Läs mer

Därför är hundar utmärkta sällskapsdjur

Hundar förtjänar verkligen titeln "människans bästa vän". De är lojala, intelligenta, hängivna och tillgivna – och kända för att förbättra vår fysiska och mentala hälsa.
LÄS MER

Vaccinationer för hundar och valpar

Som kärleksfull hundägare vill du göra allt du kan för att skydda din älskade hund mot potentiellt livshotande sjukdomar. Det är därför det är så viktigt att du ser till att din hund får alla sina vaccinationer. Det skyddar inte bara din hund, utan ser också till att den inte kan överföra sjukdomar till andra hundar.
LÄS MER

Råd om att försäkra din hund

Hundar sprider en massa glädje i våra liv, men när de blir sjuka är det svårt att inte oroa sig för behandlingskostnaderna. Det är här hundförsäkringen kommer in! Vi är här för att hjälpa dig att hitta rätt försäkring för dig och din hund.
LÄS MER

Hundsäkra ditt hem med en hundvänlig trädgård

De flesta uppfödare vill att du väntar tills din nya valp är åtta veckor gammal innan du får hämta hem den, vilket kan kännas som en evighet! Detta är ett bra tillfälle att börja hundsäkra ditt hem och förbereda inför den nyanlända så att ditt hem erbjuder en trygg och välkomnande miljö för din nya valp eller hund.
Läs mer

Välkomna din nya hund hem

Det är bara några dagar kvar tills du ska hämta hem din nya hund eller valp, och vi slår vad om att du längtar efter att din fyrbenta vän ska bli en medlem av familjen!
Läs mer

Introducera din hund för andra sällskapsdjur

Det är normalt enkelt för hundar att bli vänner och din hundvalp kommer nog att älska att umgås med andra hundar.
Läs mer