Hundsnacks med låg fetthalt - Adventuros | Purina

Purina presenterar stolt vårt härligt aptitretande hundsnacks AdVENTuROS som har högt köttinnehåll och låg fetthalt. AdVENTuROS är ett rustikt hundgodis med en ny och spännande sammansättning av smak* och form. AdVENTuROS smakar av vildsvin, buffel och rådjur och detta talar direkt till hundens djuriska instinkter och vilda aptit. Och eftersom AdVENTuROS finns i 4 olika varianter så kan den njutas av alla typer av hundar – både små och stora. Med AdVENTuROS kan varje hund få sin egen personliga favorit. LÅT ÄVENTYRET BÖRJA!

Låt äventyret börja – med AdVENTuROS från Purina

AdVENTuROS från Purina finns i smaker som din hund kommer att älska. Låt hunden välja sin favorit när den väljer mellan:

  • AdVENTuROS Nuggets: Små munsbitar som är perfekta att ta med sig i fickan på promenaden. Och med den frestande smaken av vildsvin kommer din hund att få en riktig smakupplevelse.
  • AdVENTuROS Strips: Köttiga och fulla av rådjurs-smak. Dessa Strips kan ges till hunden i sin helhet eller så kan de brytas i mindre bitar.
  • AdVENTuROS Sticks: Tuggmotstånd på utsidan och härligt mjuka på insidan. AdVENTuROS sticks har en härlig smak av buffel som din hund kommer att älska.
  • AdVENTuROS Mini Sticks: För de mindre hundarna finns våra buffel-smakande Mini-Sticks. Dom har samma utformning som Sticks men lämpar sig bättre för mindre hundar eller om du vill ge din hund mindre portioner.

*= Vildsvin, buffel och rådjurs-aromer används vid tillverkningen av AdVENTuROS. Produkten innehåller inget kött från dessa djur.adventuros-winners