Dog Chow - näringsrik hundmat | Purina

​​16 pölar

DOG CHOW® stödjer din hund varje steg, hopp och plask längs vägen​​

Läs mer här

16 pölar

DOG CHOW® stödjer din hund varje steg, hopp och plask längs vägen

Hundar är vår passion

DOG CHOW® utvecklades för det vi anser vara det mest majestätiska djuret i världen – hunden. Denna passion har motiverat oss att skapa förstklassig hundnäring i flera decennier.

Vår filosofi är att en hund ska få vara en hund och det viktiga är att den är frisk, aktiv och älskad. Nyckeln till detta är bra näring. Det är därför vi gör allt vi kan för att se till att våra DOG CHOW®-foder är så näringsrika som möjligt.

Vi har ett brett urval av produkter som är utformade att uppfylla din hunds behov, oavsett hundens ålder, storlek eller livsstil. Våra produkter är naturligt nyttiga och goda – perfekt för alla hundar med känsla för äventyr!

Upptäck DOG CHOW®-sortimentet

Hundar har en hälsosam aptit på livet och är alltid redo att gå ut så fort du sträcker dig efter kopplet. Men de har också specifika kostkrav som varierar beroende på ålder, ras och individuella behov. För att uppfylla din hunds krav har vi skapat ett sortiment av varsamt skräddarsydda DOG CHOW®-foder för att ge hunden näring i ett liv av äventyr.

Right Age Right Food-sortiment

En valp som är full av gränslös nyfikenhet och redo att jaga varje boll, fjäril och virvlande löv har andra behov än en hund som älskar lugna morgonpromenader och avslappnande kvällspromenader. Därför erbjuder vårt DOG CHOW® Right Age Right Food-sortiment en hälsosam, näringsrik kost för varje stadium i din hunds liv, från energisk valp till pålitlig och äkta vän.

Livsstil och särskild omsorg

Energifylld, kaloriförbrännande utforskare eller avslappnad och sorglös flanör – oavsett hur äventyrlig din hund är behöver den en kost som håller den i form. Och om din hund har en känslig mage behöver den ett lättsmält foder. Därför har vi utvecklat våra DOG CHOW® Lifestyle- och Special Care-sortiment.