PRO PLAN Hund – Optimal näring för din hund

​​​Varje PRO PLAN®-näringsformel är resultatet av flera års forskning utförd av veterinärer och dietister som tar ditt husdjurs hälsa och välbefinnande på största allvar.
Läs mer

OPTIMAL NÄRING FÖR ETT FANTASTISKT LIV

Vi vill alla att våra hundar ska få det mesta av varje tillfälle, från härliga promenader i regnet eller att kura ihop sig inomhus. Genom att tygla kraften i vetenskapen kan, Purina® PRO PLAN® stödja ägare med optimal näring för deras hundar. För oss är nutrition grunden till optimal hälsa och välbefinnande – och startpunkten för ett fantastiskt liv.

Purina® PRO PLAN® har ett unikt vetenskapligt arv. Det är för att vi är en del av Purina® som i hela 85 år har varit pionjärer inom hundfoder. Idag består Purina®s team av dietister, livsmedelsforskare, veterinärer och etologer som är ansvariga för flera revolutionerande upptäckter inom hundars hälsa och kost.

VÅR INNOVATION

Varje hund har olika behov av näringsämnen och deras behov ändras under hela livet. Den nya serien inom Purina® PRO PLAN® heter OPTI-NUTRITION och är vår senaste innovation för att erbjuda alla dessa behov. Det är vår mest avancerade och effektiva kombination av näringsämnen som har utvecklats med banbrytande vetenskap och den har sakkunnigt tillämpats på din hunds kost.

OPTI-NUTRITION ger vetenskapligt bevisade fördelar som inriktar sig på specifika hälsobehov och följer din hund genom livet. Det betyder att oavsett vad som händer i din hunds värld kan du hitta näringsmässiga lösningar som passar in. Dessutom, eftersom sortimentet är organiserat efter hundens storlek och livsfas kan du lita på Purina® PRO PLAN® genom hela din hunds liv.

För oss är din hunds kost ett livsverk. Som hundägare och hundälskare kommer vi alltid att vara hängivna mot innovation och att hitta nya sätt att hjälpa dig göra deras värld fantastisk.

OPTI-NUTRITION SORTIMENTET

Hela Purina® PRO PLAN®-sortimentet är baserat på OPTINUTRITION, där olika produkter erbjuder olika fördelar för att passa just din hund. Det innebär att oavsett vad som sker i hans värld kommer du att hitta en lösning som passar hans behov.

OPTISTART - Främjar det naturliga skyddssystemet hos valpar för en optimal start i livet

OPTIHEALTH – Främjar vuxna hundars hälsa

OPTIAGE – Stödjer hjärnans funktions hos åldrande hundar

OPTIDERMA – Hjälper till hälsosam hud och vacker, skinande päls

OPDIGEST – Stödjer matsmältning

OPTIPOWER - Främjar prestationen hos aktiva hundar

OPTIWEIGHT – Främjar en effektiv och hälsosam viktminskning och viktkontroll