Terapeutisk näring för ditt husdjur - Veterinary Diets | Purina

PURINA VETERINARY DIETS® – terapeutisk näring för katter och hundar.

Fråga din veterinär om Purina Veterinary Diets katt- och hundfoder kan främja ditt husdjurs hälsa.

Varför Purina Veterinary Diets?

Purina tar ditt husdjurs hälsa på största allvar. Din veterinär rekommenderar bara det bästa. Varje vetenskapligt framtaget och testat foder representerar samarbetet mellan Purinas dietister, matforskare och veterinärer, som alla ser på mer än näring för att förstå varje aspekt av husdjurs hälsa och vård. Målet är att hjälpa din hund eller katt att leva ett aktivt och hälsosamt liv genom rätt kost.

Veterinärfoder hjälper hundar och katter att vara på topp

Rätt näring är nyckeln till hundars och katters hälsa. Det är tanken bakom vårt sortiment av veterinärfoder från Purina Veterinary Diets® – specialiserad näring som gör en skillnad. Vart och ett av våra unika recept stöds av vetenskaplig forskning och Purinas djurexpertis.

PURINA VETERINARY DIETS® har utvecklats kliniskt för att hjälpa veterinärer att ge rätt näring till husdjur med specifika sjukdomstillstånd (som känslig hud eller njurproblem) och utesluter inte lämplig läkemedelshantering. Varje produkt i PURINA VETERINARY DIETS®-sortiment har utvecklats med hjälp av de senaste framstegen inom forskning och teknik och erbjuder en komplett och korrekt balans av viktiga näringsämnen. PURINA VETERINARY DIETS® är tillgängligt efter veterinärs rekommendation och finns som både torr- och våtfoder för katter och hundar.

Prata med din veterinär för att höra hur Purina Veterinary Diets® kan främja ditt husdjurs hälsa.

GÅ IN PÅ PURINAVETS.EU Läs mer om Purina Veterinary Diets