<
Sensations Jellies Countryside Selection i géle 12x85g

Sensations Jellies Countryside Selection i géle 12x85g

Smarta katter älskar att upptäcka spännande smaker! Latz Sensations Extras är ett utbud av måltider som ser, doftar och smakar utsökt annorlunda för din katt. Varje Extras-måltid består av möra bitar med touch av läcker ost eller bacon; en smak av det oväntade för din katt att upptäcka! Varje recept innehåller även viktiga Omega 6-fettsyror med rätt kombination av balanserade mineraler och vitaminer som uppfyller din katts dagliga näringsbehov när den utfodras enligt Utfordringsguiden på förpackningen. Inga tillsatta konstgjorda smakämnen eller konserveringsämnen.

Detaljer

Smarta katter älskar att upptäcka spännande smaker! Latz Sensations Extras är ett utbud av måltider som ser,doftar och smakar utsökt annorlunda för din katt.


Varje Extras-måltid består av möra bitar med touch av läcker ost eller bacon; en smak av det oväntade för din katt att upptäcka! Varje recept innehåller även viktiga Omega 6-fettsyror med rätt

kombination av balanserade mineraler och vitaminer som uppfyller din katts dagliga näringsbehov när den utfodras enligt Utfordringsguiden på förpackningen. Inga tillsatta konstgjorda smakämnen eller konserveringsämnen.


      Sensations Jellies Countryside Selection i géle 12x85g

Matningsguide

Till en vuxen katt (4 kg) ge 3-4 påsar dagligen fördelat på minst 2 måltider.


Genomsnittsmängden till vuxen är baserad på normalt aktiva katter i normalt klimat. Individuella behov kan förekomma och mängden skall anpassas efter behov, så att katten behåller en slank och hälsosam kroppsvikt. Serveras rumstempererat.Rent, färskt vatten ska alltid finnas tillgängligt.


      Sensations Jellies Countryside Selection i géle 12x85g

Paketstorlek

12x85g


      Latz Sensations Extras Välsmakande rätter