KÖP NU

TORRFODER

PRO PLAN® Cat Adult kombinerar alla essentiella näringsämnen – inklusive A-, C- och E-vitamin, omega 3- och 6-fettsyror och naturlig prebiotika – i ett högkvalitativt kattfoder.

PRO PLAN® Delicate kombinerar alla essentiella näringsämnen – inklusive vitaminer och mineraler – i ett kvalitativt kattfoder.

PRO PLAN®-måltiderna innehåller specifika kombinationer av ingredienser som är vetenskapligt utformade för att göra skillnad för katters långsiktiga hälsa.

PRO PLAN® Derma Plus kombinerar alla essentiella näringsämnen – inklusive B- och E-vitamin, zink, omega 3- och 6-fettsyror och kostfiber – i ett högkvalitativt kattfoder.

PRO PLAN® Housecat kombinerar alla essentiella näringsämnen – inklusive A-, C- och E-vitamin, omega 3- och 6-fettsyror, kostfiber och naturlig prebiotika – i ett högkvalitativt kattfoder.

PRO PLAN® Cat Junior kombinerar alla essentiella näringsämnen – inklusive C- och D-vitamin, DHA och kolostrum – i ett proteinrikt foder för kattungar.

PRO PLAN®-måltiderna innehåller specifika kombinationer av ingredienser som är vetenskapligt utformade för att göra skillnad för katters långsiktiga hälsa.

PRO PLAN® Sterilised kombinerar alla essentiella näringsämnen – inklusive A-, C- och E-vitamin samt omega 3- och 6-fettsyror – i ett proteinrikt, fettsnålt kattfoder som även främjar ett balanserat pH-värde i urinen.

Purina® PRO PLAN® Sterilised 7+ är ett välsmakande foder som har utvecklats för att tillgodose din äldre steriliserade/kastrerade katts näringsbehov.

NUTRISAVOUR

PRO PLAN® Nutrisavour Delicate är ett komplett och balanserat våtfoder som innehåller alla viktiga näringsämnen, inklusive prebiotika som bevisligen främjar en bra matsmältning.

PRO PLAN® Nutrisavour Housecat är ett komplett och balanserat våtfoder som innehåller alla viktiga näringsämnen.

PRO PLAN® Nutrisavour Junior är ett komplett och balanserat våtfoder för kattungar som innehåller alla viktiga näringsämnen, inklusive DHA, för att stödja en sund utveckling av hjärna och syn.

PRO PLAN® Nutrisavour Sterilised är ett komplett och balanserat våtfoder som innehåller alla viktiga näringsämnen.