PRO PLAN® – utmärkt näring för långvarig hälsa.

PRO PLAN® ger utmärkt näring med vetenskapligt bevisade fördelar för katter.

PRO PLAN® är utmärkt näring för din katt eftersom grunden i varje recept är en komplett och balanserad blandning av alla nödvändiga näringsämnen för en bra hälsa. PRO PLAN® är tillverkad av noggrant utvalda och lättsmälta ingredienser av högsta kvalitet.

PRO PLAN®-måltiderna är vetenskapligt utformade för att göra skillnad för kattens långsiktiga hälsa. Vårt team av 350 veterinärer och dietister har visat att specifika kombinationer av ingredienser kan göra skillnad för katternas långsiktiga hälsa. Dessa kombinationer av ingredienser – som OPTIRENAL® – placerar PRO PLAN® längst fram när det gäller näringsrik mat för katter.

Upptäck mer om OPTISTART®, OPTIRENAL® och LONGEVIS®

PRO PLAN stödjer bevisligen viktiga vitala system med LONGEVIS®. LONGEVIS® är en unik blandning av näringsämnen, inklusive antioxidanter, omega-3- och och omega-6-fettsyror, samt prebiotika som har visat sig* förlänga kattens friska liv och förbättra livskvaliteten hos katter som är 7 år eller äldre.

*Studie utförd på 90 katter mellan 7 och 17 år. Resultaten baserar sig på katter som endast fick foder berikat med LONGEVIS® jämfört med katter i kontrollgruppen. Europeiskt patent EP1637041B1.

LONGEVIS® finns i PRO PLAN STERILISED 7+ , vilket är ett ledande foder som stöder viktiga vitala funktioner hos katter som är äldre än 7 år.

OPTIRENAL® är en unik formel som främjar friska njurar. OPTIRENAL® är en vetenskapligt utformad kombination av ingredienser, inklusive aminosyror, essentiella fettsyror och antioxidanter.

OPTIRENAL® finns i en rad PRO PLAN®-produkter anpassade för de särskilda kraven hos vuxna, steriliserade/kastrerade och känsliga katter samt innekatter:

Adult  – Ett komplett och balanserat foder för vuxna katter.

Sterilised – Hög proteinnivå och låg fetthalt för steriliserade/kastrerade katter. Balanserar PH-värdet i urinen.

Delicate – Ett specialrecept för vuxna katter som har en känslig mage eller är kräsna.

Housecat – Ett komplett och balanserat foder för innekatter med anpassade kalorinivåer och hårbollsreducering.

För kattungar

PRO PLAN® hjälper bevisligen till att stödja det naturliga försvaret med OPTISTART®.

OPTISTART® hjälper bevisligen till att stärka kattungars tarmhälsa och minskar risken för oroliga magar tack vare mjölkextrakt, som balanserar tarmfloran och stärker tarmens försvar.

OPTISTART® finns i PRO PLAN® Junior , ett komplett och balanserat foder som stödjer en hälsosam utveckling hos kattungar mellan 6 veckor och 1 år.