Adult Cat Indoor Formula

Rik på Kalkon och Fullkorn

Innekatter tenderar att tvätta sig själva oftare, vilket ofta kan leda till för mycket hår i magen. Deras mindre aktiva livsstil kan också leda till viktökning, så det är viktigt att hitta ett foder för innekatter som passar deras livsstil.

Vårt Purina ONE® foder för innekatter med Bifensis bidrar till att främja innekattens kostbehov. Vårt Purina ONE foder för innekatter med kalkon är utvecklat av veterinärer och näringsexperter och ger katten alla nödvändiga näringsämnen de behöver vid varje måltid – samtidigt som det tar hand om deras minskade energinivåer och bidrar till att minska uppbyggnaden av hårbollar.

Fibrerna i vår sammansättning har visat sig ta bort dubbelt så mycket hår från magen på bara 14 dagar*. Vårt foder för innekatter har också en hög proteinhalt för att främja en slank och hälsosam kroppskondition och ett lägre fettinnehåll för att förhindra för stor viktökning. Vårt foder för innekatter innehåller också den naturliga ingrediensen cikoria, som har visat sig minska dålig lukt från kattlådan. Det bidrar också till att främja en balanserad tarmmikroflora för ett hälsosamt matsmältningssystem.

Prova Purina ONE® foder för vuxna innekatter med Bifensis idag och hjälp stödja din katts näringsbehov.