ALLT OM HUR DU TRÄNAR DIN KATTUNGE ATT ANVÄNDA KATTLÅDAN

Att träna din kattunge att använda kattlådan är inte som att träna en hund på att bli rumsren. Du behöver inte träna din kattunge att använda kattlådan eftersom katter av naturen gillar att uträtta sina behov i sand.
LÄS MER

LEK MED DIN ÄLDRE KATT

Lekar är en utmärkt form av motion som håller katten slank och smidig, samt motionerar dess muskler och leder. Dessutom roar det din katt och hon njuter av att umgås med dig.
LÄS MER

SÅ TAR DU HAND OM DIN INNEKATT

Din katt kanske älskar att bo inomhus och känner sig trygg och tillfreds hemma. Din innekatts vanor kan dock ha en inverkan på dess hälsa.
LÄS MER

HAR DIN KATT DÅLIG APTIT ELLER ÄR HON KRÄSEN?

En del katter har dålig aptit eller är kräsna. De kan lida av dålig mage eller lös avföring, vilket du kanske märker på en dålig lukt i kattlådan.
LÄS MER

SÅ TAR DU HAND OM DIN STERILISERADE/KASTRERADE KATT

Sterilisering/kastrering kan förlänga kattens livslängd och förhindra oönskade beteenden, men det kan även orsaka ökad vikt och leder oftare till urinvägsproblem.
LÄS MER

SÅ TAR DU HAND OM KATTENS URINVÄGAR

Din katt har känsliga urinvägar. Detta gäller katter i alla åldrar, men i synnerhet när katten blir äldre. En katt med särskilt ömtåliga njurar och urinvägar kan ha nytta av ett foder, som har utvecklats för att skydda katters urinvägar.
LÄS MER

SÅ TAR DU HAND OM KATTENS PÄLS

Din katts hud och päls är dess första försvarslinje och det är viktigt att hålla dem i bra skick. Vissa katter har känslig hud, som kan orsaka obehag och påverka utseendet på deras päls. Dessa katter kan ha nytta av ett specialfoder som bevarar en frisk och vacker päls.
LÄS MER

VILKA NÄRINGSBEHOV HAR DIN VUXNA KATT?

Under din katts liv kommer dess näringsbehov att ändras. Vid 12 månaders ålder är katten fullvuxen. Som vuxen katt har hon nytta av en avancerad näring, som främjar långvarig hälsa och välbefinnande.
LÄS MER

VILKA NÄRINGSBEHOV HAR DIN KATTUNGE?

Upp till 12 månaders ålder är kattungens näringsbehov särskilt krävande, i synnerhet när det gäller koncentrationsförmåga och energinivå. Du kanske vill överväga att byta till ett foder som är särskilt utformat för kattungar.
LÄS MER

VILKA NÄRINGSBEHOV HAR DIN ÄLDRE KATT?

Under din katts liv kommer dess näringsbehov att ändras. Från 11 års ålder räknas katter som äldre. För att hålla din äldre katt frisk och stödja dess vitala funktioner när hon åldras är det en bra idé att byta till ett foder, som har utvecklats speciellt för detta skede i livet.
LÄS MER

VILKA NÄRINGSPROBLEM HAR DIN ÄLDRE KATT?

Har du en katt som är mellan 7 och 11 år? Äldre katter genomgår naturliga förändringar i kroppen som kan påverka vissa vitala funktioner. För att hjälpa till att sakta ner förändringar i samband med åldrande och stödja kattens vitala funktioner, är det dags att byta till ett foder som är särskilt framtaget för äldre katter.
LÄS MER

ALLT OM DIN KATTS VIKT

Du kan hjälpa till att skydda din katt mot kroniska sjukdomar, som diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar, och ge henne ett bättre livskvalitet genom att hålla dess vikt på en hälsosam nivå.
LÄS MER