SÅ TAR DU HAND OM KATTENS PÄLS

SÅ TAR DU HAND OM KATTENS PÄLS

Det finns en lösning på din katts hudproblem

Din katts hud och päls är dess första försvarslinje och det är viktigt att hålla dem i bra skick. Vissa katter har känslig hud, som kan orsaka obehag och påverka utseendet på deras päls. Dessa katter kan ha nytta av ett specialfoder som bevarar en frisk och vacker päls.

Katter med känslig hud

Lämpliga nivåer av viktiga näringsämnen främjar en frisk hud och vacker päls hos din katt. När din katt rengör sig själv kan hon få i sig för mycket hår och utveckla hårbollar. Känslig hud kan leda till följande:

• Hyperkeratos

• Håravfall

• Dåligt skick på pälsen

• Torr hud

Hur kan Purina ONE hjälpa katter med hudproblem?

HAR BEVISATS BEVARA EN FRISK HUD OCH EN VACKER PÄLS

Viktiga näringsämnen, inklusive högkvalitativt protein, vitaminer och essentiella fettsyror. 

MINIMERAR FÖREKOMSTEN AV HÅRBOLLAR

Minimerar förekomsten av hårbollar tack vare ett högt fiberinnehåll och en särskild kombination av fibrer, inklusive cellulosa. 

EGRÄNSAR ÖVERDRIVEN FÄLLNING

Rikt på högkvalitativt protein och med rätt nivåer av viktiga näringsämnen som hjälper till att begränsa överdriven fällning.

Alla PURINA ONE torrfoder för katter innehåller dessutom BIFENSIS, vilket är en unik näringsformel som har utvecklats för att stärka kattens naturliga försvar inifrån och ut.

Säkerställ att din katt får alla näringsämnen hon behöver långt in i vuxen ålder med vårt Adult Cat Purina ONE-foder. 

Oavsett hur du väljer att utfodra din katt så är det allra viktigaste kattens hälsa och välmående. Se till att hon får rätt näring och njut av kattens synbart goda form i vetskap om att hon mår bra även på insidan.

PURINA ONE. Synlig hälsa idag och i framtiden.