Välkommen till Purinas kattrasguide

Oavsett om du vet vilka raser du gillar eller om du behöver lite vägledning – så hjälper vi dig gärna att hitta din ideala fyrbenta vän.

cat
Paws

Hitta rätt ras för dig

Text
På Purina anser vi att bandet mellan människor och sällskapsdjur bidrar till att skapa ett bättre samhälle. Att äga en katt innebär ett lyckligt och givande liv tillsammans, men det är ett ansvar – för både dig och ditt djurs skull – att hitta den rätta matchen.

cat
Paws

Färre frågor, större noggrannhet

Text
Vi på Purina har arbetat med experter inom varje aspekt av näring för hundar och katter, samt deras hälsa och beteende, för att hjälpa dig att hitta den katt som passar dig bäst.

cat
Paws

Renrasiga katter och blandraskatter

Text
Majoriteten av katter är blandraskatter; en blandning av renrasiga katter – ofta över många generationer. Dessa blandraskatters okända härkomst innebär att deras personlighet definieras mer av miljön än av arvet. Därför specialiserar sig vår rasguide på renrasiga katter.

cat
Paws

Fler val och större flexibilitet

Text
Vi förstår hur bandet mellan ägare och sällskapsdjur skiljer sig åt för varje ägare, och det är därför vi ska visa dig vilka raser som passar dig bäst och vilka som är mindre lämpliga baserat på dina svar. Förhoppningsvis kan det här verktyget leda dig i rätt riktning.