Pro Plan Cat - komplett kattfoder | Purina

PRO PLAN® är ett sortiment av kompletta och balanserade kattfoder som ger utmärkt näring med vetenskapligt bevisade fördelar för katter i alla åldrar. Varje måltid är gjord enligt unika PURINA®-recept och innehåller högkvalitativa, lättsmälta ingredienser som ger särskilda fördelar och alla nödvändiga näringsämnen för en bra hälsa. PRO PLAN® är exklusivt tillgänglig hos djurbutiker och veterinärkliniker.
Läs mer: https://www.purina.se/katt/proplan

Vi förstår att din katt är värdefull och att ge den rätt kost är en viktig del av att ta hand om henne. Eftersom din katts behov kommer att förändras under hela hennes liv erbjuder PRO PLAN® ett sortiment med utmärkt näring i alla stadier av livet.

PRO PLAN® ger utmärkt näring med vetenskapligt bevisade fördelar för katter.

PRO PLAN® är utmärkt näring för din katt eftersom grunden i varje recept är en komplett och balanserad blandning av alla nödvändiga näringsämnen för en bra hälsa. PRO PLAN® är tillverkad av noggrant utvalda och lättsmälta ingredienser av högsta kvalitet.

PRO PLAN®-måltiderna är vetenskapligt utformade för att göra skillnad för kattens långsiktiga hälsa. Vårt team av 350 veterinärer och dietister har visat att specifika kombinationer av ingredienser kan göra skillnad för katternas långsiktiga hälsa. Dessa kombinationer av ingredienser – som OPTIRENAL® – placerar PRO PLAN® i framkant när det gäller näring för katter.

 

Upptäck mer om OPTISTART®, OPTIRENAL® och LONGEVIS®


LONGEVIS®

PRO PLAN stödjer bevisligen viktiga vitala system med LONGEVIS®.
Innehåller LONGEVIS® som är en unik blandning av näringsämnen, inklusive antioxidanter, omega-3- och och omega-6-fettsyror, samt prebiotika som har visat sig* förlänga kattens hälsosamma liv och förbättra livskvaliteten hos katter som är 7 år eller äldre.

*Studie utförd på 90 katter mellan 7 och 17 år. Resultaten baserar sig på katter som utfodrats endast med foder berikat med LONGEVIS® jämfört med katter som utfodrats med en kontrollerad diet. Europeiskt patent EP1637041B1.

LONGEVIS finns i PRO PLAN ADULT 7+, vilket är ett ledande foder som stöder viktiga vitala funktioner hos katter som är äldre än 7 år.

 

OPTIRENAL® 

För vuxna katter

PRO PLAN främjar bevisligen en bra njurhälsa med OPTIRENAL®

OPTIRENAL® är en unik formel som främjar friska njurar. OPTIRENAL® är en vetenskapligt utformad kombination av ingredienser, inklusive aminosyror, essentiella fettsyror och antioxidanter.

OPTIRENAL finns i en rad PRO PLAN-produkter anpassade för de särskilda kraven hos vuxna, steriliserade/kastrerade och känsliga katter samt innekatter:

ADULT – Ett komplett och balanserat foder för vuxna katter.

STERILISED – Hög proteinnivå och låg fetthalt för steriliserade/kastrerade katter. Balanserar PH-värdet i urinen.

DELICATE – Ett specialrecept för vuxna katter som har en känslig matsmältning eller är kräsna.

HOUSECAT – Ett komplett och balanserat foder för vuxna innekatter med anpassade kalorinivåer och hårbollsreducering.

 

OPTISTART® 

För kattungar

PRO PLAN hjälper bevisligen till att stödja det naturliga försvaret med OPTISTART®

OPTISTART hjälper bevisligen till att stärka kattungars tarmhälsa och minska risken för oroliga magar tack vare mjölkextrakt, som balanserar tarmfloran och stödjer tarmens försvar.

OPTISTART finns i PRO PLAN JUNIOR, ett komplett och balanserat foder som stödjer en hälsosam utveckling hos kattungar mellan 6 veckor och 1 år.