ÖVERTYGA DIN ARBETSGIVARE

Att välkomna hundar på arbetsplatsen kan hjälpa till att besvara några av de största frågorna som dagens arbetsgivare står inför.

Hur kan vi minska stress och stärka samarbete? Hur kan vi förändra arbetskulturen och bli duktigare på att rekrytera och behålla talanger? Många företag letar efter svaren på dessa och många andra frågor, och fördelarna för företagen med hundar på arbetsplatsen talar för sig själva.

Självklart finns det även praktiska frågor att ställa. Vår presentation av hundar på arbetsplatsen ger dig fler skäl att övertyga din arbetsgivare att lansera systemet och hjälpa dig att överkomma eventuella hinder.

FÅ PRESENTATIONEN >>

onboard

SÅ KICKSTARTAR DU ETT SYSTEM FÖR HUNDAR PÅ ARBETSPLATSEN

Är du intresserad av att starta ett system på din arbetsplats, men är osäker på var du ska börja? Här är våra förslag på de första stegen.

key-things

Tre viktiga saker att ha koll på

 1. Kontrollera vem som äger och förvaltar byggnaden

  Det är viktigt att säkerställa att hundar är välkomna på din arbetsplats. Du kanske behöver kontrollera detta med din chef eller hyresvärd – eller båda – först.

 2. Få ledningen på din sida

  Verktygslådan för hundar på arbetsplatsen är full av fakta, forskning och ett färdigt säljsamtal som hjälper dig att få din chef lika entusiastisk vid tanken på att ha hundar och katter på arbetsplatsen som du är.

 3. Utse en förkämpe eller ett projektteam

  Om du eller en liten grupp är villiga att visa vägen till att införa hundar på arbetsplatsen så är detta till stor hjälp när det gäller att få ledningen på din sida, samtidigt som det bidrar till att systemet fungerar problemfritt.

Tänk på bekvämligheten för hundar

bed
Hundsäng
toys
Leksaker och godbitar
lead
Koppel
poo-bags
Bajspåsar
water
Halkfri vattenskål
food
Mat

Ansvarsfullt hund- och kattägande

Djurens välfärd ska prägla varje system för hundar på arbetsplatsen. Kommer hundar och katter att vara glada och friska när de tillbringar tid på din arbetsplats? Har de tillgång till områden utomhus för exempelvis toalettbesök? Vår verktygslåda innehåller en lista över saker som företag och ägare ska tänka på innan de tar med sig sina hundar till arbetet.

 • Behovet av en lämplig miljö
 • Behovet av en lämplig kost
 • Behovet att kunna uppvisa normala beteendemönster
 • Behovet att vistas med eller åtskilt från andra hundar
 • Behovet att skyddas mot smärta, lidande, skada och sjukdom