Sex steg

Oavsett hur formell eller informell du vill att din policy ska vara, och oavsett hur stor arbetsplatsen är, kan vi hjälpa dig att ordna ett system för hundar på arbetsplatsen. Se på de sex stegen som krävs!

STEG 1
step 1
STEG 2
step 2
STEG 3
step 3
STEG 4
step 4
STEG 5
step 5
STEG 6
step 6

FÖRDELAR MED HUNDAR PÅ ARBETSPLATSEN

Vi har en stark tro på att människor, hundar och katter är bättre tillsammans – en tro som bekräftas av forskning. Vi pratade med över tusen företag som en del av en jämförande studie, och resultatet visade vilken stor positiv effekt hundar och katter kan ha på verksamheten.

Vår forskning visade att några av fördelarna för verksamheten är:

employer-benefit-banner
friendly
Skapar en vänlig stämning
privilege
Ses som ett privilegium och en fördel
talent
Hjälper till att locka nya talanger

VARFÖR INTE TESTA DET UNDER EN DAG?

Att puffa för och genomföra ditt eget "hunddagstest" är ett mycket bra sätt att vänja människor vid tanken på hundar på arbetsplatsen. När människorna väl har sett effekterna därav, lär du märka att det blir enklare att få medhåll för något större.

plan

Plan för hunddagstest

När det har beslutats att genomföra ett hunddagstest måste du bestämma ett datum (fredag är normalt ett bra val), puffa för det och påminna människor om ansvarsfullt hundägande. Det ska också finnas tydliga riktlinjer för alla att följa.

try

Nästa steg

Om hunddagstestet är framgångsrikt och du funderar på att lansera ett eget system för hundar på arbetsplatsen, glöm inte att du kan kontakta oss för mer information och stöd.