Livet är bättre med husdjur

#WeAreBetterWithPets

Tänk dig en framtid där hundar, katter och människor är bättre tillsammans och fördelarna de erbjuder oss är allmänt erkända. Ett samhälle som firar allt de ger oss, och allt vi kan göra för dem. Från förbättrad hälsovård till gladare arbetsplatser, det finns så mycket vi kan göra för varandra – och vi vill få det att hända!

Genom att förplikta dig att göra en sak för att hjälpa människor att uppleva fördelarna med hundar och katter kan du bli en del av rörelsen och hjälpa oss att uppnå en framtid där hundar, katter och människor är bättre tillsammans. Du får också sällskap av de välkända och likasinnade hund- och kattälskare som vi har bjudit in att dela sina egna löften att marknadsföra fördelarna som hundar och katter har att erbjuda.

Heart Icon

Purinas medarbetare: VÅRA LÖFTEN

Alla som arbetar hos Purina ser fram emot en framtid där hundar, katter och människor är bättre tillsammans. Här följer några av våra åtaganden för att få det att hända.

quote-top

Jag lovar att fortsätta dela och puffa för de positiva effekterna som hundägande har på såväl din mentala som din fysiska hälsa.

quote-bottom

Marie, Purina

quote-top

Mitt löfte är att lära mina barn varför det är så viktigt att vara snäll mot hundar och katter.

quote-bottom

Linn, Purina

quote-top

Mitt löfte är att tillbringa mer kvalitetstid med våra två katter.

quote-bottom

Ludvig, Purina