• INNEHÅLLER EN GARANTERAD NIVÅ AV EN UNIK STAM LIVSKRAFTIG SF68® PROBIOTIKA (minst 5 x 108 CFU*/g).
    En egenutvecklad mikroinkapslingsprocess förbättrar stabilitet och garanterar tillskott av levande bakterier i mag- och tarmkanalen.
  • HAR BEVISATS FRÄMJA HÄLSA OCH BALANS I MAG- OCH TARMKANALEN
    Innehåller enterokocken Enterococcus faecium SF68®, i nivåer som bevisats främja normal mag- och tarmhälsa och mikrobiell balans hos katter.
  • HAR BEVISATS FRÄMJA ETT STARKT IMMUNSYSTEM
    Bidrar till att hålla katten frisk.

*CFU: Kolonibildande enheter

FortiFlora® smakar fantastiskt gott och kan till och med öka kräsna katters vilja att äta sin mat. Det är väldigt enkelt att ge din katt FortiFlora®. Du behöver bara strö en portionspåse över våt- eller torrfodret en gång om dagen. Eftersom det smakar så gott kan din katt till och med äta det som det är, utan foder.

Probiotika gör nytta enbart när de förtärs och samma gäller när du ger din katt SF68®. Du kan se en förbättring efter bara några få dagar med FortiFlora®, men vid magproblem rekommenderar vi att du ger det till din katt i minst 30 dagar för att stabilisera magfloran på bästa sätt. FortiFlora® passar katter i alla åldrar, inklusive kattungar, äldre katter och till och med dräktiga och digivande honor.

Strö en portionspåse dagligen över din katts vanliga foder.

Du behöver inte anpassa mängden FortiFlora® efter din katts vikt eller storlek. Det är viktigt att du ger hela portionspåsen vid ett tillfälle.

Viktiga näringsvärden
Enterococcus faecium SF68 Minst 5 x 108 CFU/g
Protein 55%
Fett 19%
Råfiber
1%
E-vitamin 7500 mg/kg
C-vitamin 1450 mg/kg
Taurin 2480 mg/kg
Omsättningsbar energi (ME)1 3.9 kcal/g

1 Beräknat med hjälp av modifierade Atwater-faktorer

INGREDIENSER

Animaliskt hydrolysat, Enterococcus faecium SF68, vitaminer, mineraler.