Var med oss och stötta ditt lokala djurhem!

Vi på Purina tror på bra näring för varje husdjur. Därför stöttar vi djurhem runt om i landet med mat som hjälper katter och hundar att må bra. Du kan också vara med och stötta - varje krona gör skillnad och inget bidrag är för litet.Så här gör du för att hjälpa


1: Öppna Swish appen och skriv in rätt nummer
Djurens Vänner: 123 354 91 51
Stockholms Katthem: 123 900 17 93
Djurhemmet i Aggarp: 123 082 07 20
2: Skriv in summan du vill donera till djurhemmet
3: Märk ditt bidrag med namnet på det djurhem du vill stötta
4: Swisha!

swish


Hittar du inte ett djurhem på din ort?

Alla hundar och katter, från norr till söder, tar tacksamt emot din omtanke med en viftande svans och lite kel. Gör din donation till någon av våra partners, så stöttar du fler djurhem på samma gång.


Har du inte swish?

Besök våra partners hemsidor nedan för fler betalningsmöjligheter.


De djurhem vi stöttar lokalt


Adoptionsberättelser och andra tips

boris

Huset fullt av kärlek igen! Barbro & Boris

Det här är Boris och Barbro, en duo som hittade varandra när de både behövde det som mest. ”Boris hade levt ett hårt liv innan han hamnade på djurhem. Jag hade förlorat min dotters hund och kände mig ensam, men för gammal för att skaffa en egen. Min familj kom med en kärleksfull kompromiss: att tillsammans adoptera en hund. Jag föll pladask för Boris och hans pigga uppsyn! Han berikar mitt liv oerhört och håller mig ung med sina upptåg. Jag hoppas att vi får många fina år tillsammans - för vi har så mycket kärlek att ta igen!"

Alice

Husdjur ger oss mycket glädje; Malin & Alice

Det här är Alice, en fyrbent glädjespridare som gör vardagen ljusare för matte Malin. ”Jag adopterade Alice från ett djurhem i juni. Sedan dess har livet känts extra meningsfullt. Alice ger mig så mycket glädje och minskar min ångest något enormt. Hon möter mig vid dörren, även om jag bara varit i tvättstugan och ger mig alltid ett leende på läpparna.”

Innan 2023 ska våra tio största marknader i Europa stödja adoptionsprogram och organisationer för att hjälpa till att öka antalet adopterade hundar och katter.

På Purina, väljer vi inte bara ut våra ingredienser målmedvetet, vi vill också vara öppna om dem.

Det finns många fördelar med att välja att adoptera en katt. Du överväger att ge ett djur en andra chans till ett riktigt familjeliv, en möjlighet som alla djur borde få.

Att ge en hund en andra chans att få ett kärleksfullt hem är en fantastisk sak att göra, men när du adopterar en vuxen hund kan fördelarna vara enorma.

#WeAreBetterWithPets