Purina® - Experter på näring

Experter på näring för hund och katt

Många av oss här på Purina® äger också hund eller katt och vet personligen vilken stor roll hundar och katter kan ha i våra liv. Vi strävar efter att utveckla näringsrika foder som håller hundar och katter av alla åldrar glada, friska och nöjda.

Hundar och katter är kärleksfulla följeslagare och delar av våra familjer så det är otroligt viktigt att de inte bara njuter av maten vi ger dem, utan även att den är bra för dem. Våra foder är inte bara välsmakande, de innehåller också en kombination av animaliska råvaror, fisk, vitaminer och mineraler som levererar en komplett och balanserad måltid.

Vi vet att "en storlek passar alla"-inställningen till mat inte stämmer för varje fyrbent vän. Ingen hund eller katt är den andra lik, och precis som de alla har sina egna unika personligheter så har de även olika kostbehov. Därför har vi skapat ett brett utbud av produkter skräddarsydda för alla hundars och katters behov; från kattungar och valpar till hundar och katter som lever inomhus eller utomhus, är dräktiga eller har allergier och särskilda kostbehov.

Med över 100 års erfarenhet i ryggen är vi experter på hundars och katters näringsmässiga behov och strävar efter att skapa näringsrika foder som är bra för hälsa, välmående och livslängd och dessutom smakar gott.

Vi på Purina® anser att livet är bättre med hundar och katter, och att människor, hundar och katter är bättre tillsammans.

När det gäller näring för hundar och katter försöker vi inte bara att uppfylla standarder, utan strävar efter att överträffa dem. Från tandhälsa till kognitiv hälsa – vår forskning kring hund- och kattfoder driver näring framåt.

Se varför vi anser att vår inställning till näring leder till högkvalitativa foder som hjälper till att berika hundars och katters liv.