Våra varumärken för hundar

Our Dog Brands

Håller hundar och katter glada och friska

Över 125 års kompetens har gått in i PURINA®-sortimentet. Så vi är otroligt stolta över att våra husdjursprodukter är bland Sveriges mest kända och mest älskade varumärken. Vi förstår att få saker betyder mer än hälsan och lyckan hos dina husdjur. Därför skapas alla våra produkter av PURINA®-experter för att ge 100% av näringsämnena husdjur måste ha för att vara friska, idag och imorgon.

Nedan kan du se alla våra varumärken. Klicka på en logotyp för att få mer information om det aktuella varumärket.

PURINA ONE SMALL DOG
X

Purina ONE Small Dog

Din lilla hund har specifika näringsbehov. Därför har Purina-experter utvecklat Purina ONE Small Dog...-sortimentet. Målinriktad, avancerad näring i en välsmakande måltid med små, knapriga nuggets och mjukare munsbitar*, särskilt utformade för hundens lilla mun. Ge din hund välsmakande måltider som passar hundens näringsmässiga behov. Prova Purina One Small Dog >10 kg-sortimentet för att se tydliga resultat på hundens välbefinnande.

PURINA ONE SMALL DOG
AdVENTuROS
X

Adventuros™

Gjort för hundar med en naturlig känsla för äventyr är Purina® Adventuros™ godbitar fulla av spännande smaker som bara väntar på att släppas fria!

AdVENTuROS
Purina Veterinary Diets
X

Purina® Veterinary Diets®

Purina® Pro Plan® Veterinary Diets är ett sortiment med specialfoder för hundar och katter som har utvecklats för att hjälpa veterinärer att ge rätt näring till hundar och katter med specifika åkommor.

Pro Plan Veterinary Diet-sortimentet

Purina Veterinary Diets
Dog Chow
X

Purina® Dog Chow®

Hos Purina® Dog Chow® vet vi att en hunds äventyrslusta inte har några gränser – den är alltid redo att ge sig ut så fort du sträcker dig efter kopplet. Det är därför vi gör allt vi kan för att se till att våra foder är så näringsrika som möjligt för att ge din hund näring för en livstid av äventyr. *mjukhet varierar med tiden
Dog Chow
Friskies
X

Friskies®

De välsmakande FRISKIES-måltiderna har utvecklats av PURINAs veterinärer och dietister och erbjuder din hund alla de näringsämnen den behöver för att hålla sig frisk. PURINA® Friskies® erbjuder ett rikt urval av smakliga recept speciellt framtagna för din hunds ålder och behov.

Friskies® Hundmat
PRO PLAN®
X

Purina® Pro Plan®

Purina® Pro Plan® erbjuder ett sortiment med avancerade, kompletta och balanserade foder som ger utmärkt näring med vetenskapligt bevisade fördelar för att stödja ett långt och friskt liv. Genom att ta vara på vetenskapens kraft hjälper Purina® Pro Plan® ägare att erbjuda optimal näring till sina hundar och katter. För oss är näring grunden till optimal hälsa och välbefinnande.

PRO PLAN®
BEYOND®
X

Beyond®

Beyond® kombinerar utvalda naturliga ingredienser med Purina®-expertis för att skapa ett sortiment av 100 % kompletta, förstklassiga helfoder som du kan lita på och som din hund kommer att älska.

Beyond®
DENTALIFE®
X

DentaLife®

DentaLife® är en helt ny typ av tuggpinne som kombinerar effektiv rengöring av hundens mun med hälsosamma ingredienser som gör den nyttig för hunden att äta:

DENTALIFE®