Våra varumärken för katter

Hero_Image_Cat_Brands2 banner

Håller hundar och katter glada och friska

Över 125 års kompetens har gått in i PURINA®-sortimentet. Så vi är otroligt stolta över att våra husdjursprodukter är bland Sveriges mest kända och mest älskade varumärken. Vi förstår att få saker betyder mer än hälsan och lyckan hos dina husdjur. Därför skapas alla våra produkter av PURINA®-experter för att ge 100% av näringsämnena husdjur måste ha för att vara friska, idag och imorgon.

Nedan kan du se alla våra varumärken. Klicka på en logotyp för att få mer information om det aktuella varumärket.

Latz
X

Besök Latz

Vi har utvecklat oemotståndliga Latz®-produkter som tillfredsställer alla härliga, busiga katter. Portionerna ser ut att vara tillagade av dig hemma i köket och med sensationella kombinationer av konsistenser och smaker som tilltalar din katts smaklökar: smakfulla geléer, såser och till och med krispig topping! Det kommer inte som någon överraskning att smarta katter får Latz®.

Latz
Purina Veterinary Diets
X

Purina® Veterinary Diets®

Purina® Pro Plan® Veterinary Diets är ett sortiment med specialfoder för hundar och katter som har utvecklats för att hjälpa veterinärer att ge rätt näring till hundar och katter med specifika sjukdomstillstånd.

Purina Veterinary Diets
Gourmet
X

Gourmet®

GOURMET®-sortimentet har utvecklats med högsta smak och matglädje i åtanke för att tilltala katter som tycker om de finare sakerna i livet. Rätterna erbjuder en stor variation av smaker och konsistenser i sex sortiment – Gold, Perle, Mon Petit och Crystal Soups – som alla erbjuds i bekväma portionsförpackningar.

Gourmet Gold, Perle och Mon Petit kattfoder

gourmet
Tidy Cats
X

Purina® Tidy Cats® - Högpresterande produkter som kontrollerar lukt

​Varje Tidy Cats® formula har en unik design som består av en kombination av Purinas luktneutraliserande teknologi och doft. Detta ger effektiv doftkontroll, fasta klumpar och minimalt med damm.

Tidy Cats
PURINA ONE®
X

Purina One®

Purina One® är särskilt framtaget för att uppfylla katters näringsmässiga behov och finns i recept för både livsstadium och livsstil. Den avancerade, skräddarsydda näringen i Purina One® innebär att du på bara tre veckor kan se en märkbar skillnad i din katts hälsa.

PURINA ONE®
Friskies
X

FRISKIES®

Din katts unika personlighet skapar något mycket speciellt i ditt hem. För att hjälpa den att hålla sig glad och frisk innehåller Friskies® alla essentiella näringsämnen din katt behöver, i ett urval av recept den älskar, så att den kan fortsätta överraska och glädja dig varje dag i många år framöver!

friskies kattmat
PRO PLAN®
X

Purina® Pro Plan®

Purina® Pro Plan® erbjuder ett sortiment med avancerade, kompletta och balanserade foder som ger utmärkt näring med vetenskapligt bevisade fördelar för att stödja ett långt och friskt liv. Genom att ta vara på vetenskapens kraft hjälper Purina® Pro Plan® ägare att erbjuda optimal näring till sina hundar och katter. För oss är näring grunden till optimal hälsa och välbefinnande.

PRO PLAN®