gourmet

Varför Gourmet®?

Gourmet® gör allt för att glädja din katt och erbjuda den en oemotståndlig smakupplevelse varje dag.

GOURMET® Gold

Gourmet® Gold erbjuder ett brett urval av måltider med olika konsistenser och smaker som konnässörer kan njuta av varje dag. Kvalitetsingredienser varsamt tillagade för smakupplevelser som skämmer bort kattens sofistikerade smaklökar.

GOURMET® Perle

Konnässörer kan vara kräsna och det kan vara svårt att hitta frestande recept. Gourmet® Perle erbjuder ett elegant urval av utsökta måltider som tilltalar din katts sinnen med en oemotståndlig smakupplevelse varje dag. Det blir ett rent nöje att ge efter för frestelsen.

GOURMET® Mon Petit

Gourmet® Mon Petit är ett sortiment av utsökta Gourmet®-rätter som har utvecklats speciellt för din katt så att den kan njuta av en mängd olika smaker i rätt storlek: fint skurna kött- eller fiskbitar (kan vi inte säga, ändra till Ox/Kyckling- eller fiskbitar) i en välsmakande sås för en utmärkt måltid. Gourmet® Mon Petit har utvecklats med passion av Gourmet® och är tillgänglig i en förpackning på 50 g som gör att varje måltid serveras färsk och kan ätas upp med en gång. GOURMET® Mon Petit: en mängd läckra måltider i perfekt storlek.

GOURMET® Crystal Soups

En utsökt buljong gjord med ett överflöd av naturens finaste ingredienser, bland annat bitar av äkta kyckling eller fisk, ingredienser som du verkligen kan känna dig säker på. Servera den som förrätt, godbit, mellanmål eller tillsammans med torrfoder.