Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
PURINA ONE Hero Image Mobile
Purina ONE Dog

Discover the Mini range

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Vår expertis

Genom att kombinera år av innovation inom husdjursvård med näringsmässig expertis kan vi erbjuda dig ett brett utbud av produkter som är skräddarsydda för att tillgodose din hunds behov. Vårt sortiment ger din hund en komplett och balanserad näring för synlig hälsa, idag och imorgon.

Hjälper till att balansera hundens tarmflora för daglig hälsa.

Våra nya Purina ONE torrfodersrecept är utvecklade av Purinas veterinärer och nutritionister och är gjorda av högkvalitativa ingredienser. För att hjälpa till att balansera hundens tarmflora och stödja matsmältningshälsa och immunsystem, för att hålla hunden frisk. 

När hans tarmmikrobiom är i balans, blir hans allmänna hälsa också bättre.

En hunds tarmflora är ekosystemet med biljoner mikroorganismer som lever i tarmen. Med högkvalitativa ingredienser som sockerbetsmassa i små knapriga pellets och mjukare bitar hjälper varje läcker måltid till att upprätthålla en hälsosam tarmflora genom att balansera dess goda och dåliga bakterier. För din hunds allmänna hälsa och välbefinnande.

65-70 % av det totala proteinet är animaliskt protein.
Sponsras av
Purina ONE Dog

65-70 % av det totala proteinet är animaliskt protein.

Din lilla hund har specifika näringsbehov. Därför har våra PURINA®-experter utvecklat PURINA ONE® MINI < 10 kg: High Nutrition som är anpassat efter hundens behov. Upptäck den välsmakande blandningen av knapriga pellets och mjuka bitar, speciellt utvecklad för små hundkäkar. PURINA ONE®-produkterna är rika på högkvalitativt protein och 65-70 % av det totala proteinet som finns i pelletsen kommer från djur.

Torrfoder Mini-sortimentet : Ge din lilla hund vad den behöver
Torrfoder sortiment: Ge din lilla hund vad den behöver
Din lilla hund har särskilda näringsbehov. Därför har vi smakfulla recept som är anpassade efter dessa behov. Högkvalitativa ingredienser och protein för att hjälpa till att balansera hundens tarmflora. För att stödja hundens matsmältningshälsa och immunsystem, för det allmänna välbefinnandet.

 

Explore the range:

Related articles by Purina ONE Dog

Purina ONE Dog