Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Purina One
Purina One
Avancerat skräddarsytt foder för din katts behov.

Vår expertis

Purina ONE kattfodersortimentet kombinerar år av innovationer inom husdjursvård från våra ledande näringsexperter, och är tillagat med läckra ingredienser av hög kvalitet och ger avancerad näring som hjälper till att stödja din katts hälsa idag och imorgon. Så oavsett vilket torrfoder du väljer, kommer du att ge din katt en välsmakande och näringsmässigt avancerad måltid.

Upptäck ett skräddarsytt sortiment för din katts behov

Synlig hälsa börjar inifrån.
Ett sortiment av torrfoder speciellt framtagna för att rikta in sig på din katts behov över livsstadier och livsstilar. Purina ONE Bifensis är en unik näringsformel med nyttiga funktionella bakterier som vetenskapligt bevisat stärker din katts naturliga försvar inifrån och ut.

Purina ONE Cat

Bläddra bland våra produkter:

Purina ONE kattfodersortimentet kombinerar år av innovationer inom husdjursvård från våra ledande näringsexperter, och är tillagat med läckra ingredienser av hög kvalitet och ger avancerad näring som hjälper till att stödja din katts hälsa idag och imorgon.

Kattungar befinner sig i en fas av intensiv tillväxt och utveckling. Deras näringsbehov är extremt krävande för denna höga tillväxthastighet. Purina ONE Junior är speciellt utformad för att tillgodose näringsbehoven hos kattungar (från avvänjning till 12 månader) och dräktiga eller digivande katter.

Det är viktigt att ta hand om din katt ända upp i åldern, med särskild uppmärksamhet på deras naturliga försvar, njurfunktioner och rörlighet. Purina ONE Seniors kattmat med kyckling och fullkorn innehåller Bifensis. Den är speciellt framtagen med vitaminer och mineraler, som hjälper till att stödja vitala funktioner för din äldre katt.

Synliga resultat vecka efter vecka

Tips från våra experter

katt hos veterinären
Purina ONE
Urinary care
Your cat's urinary system plays a vital role in achieving and maintaining overall health by eliminating toxins from her body.
katt tittar ut genom ett fönster
Purina ONE
Indoor cats
Cats that live indoors naturally have fewer opportunities to express their instincts than outdoor cats.
Purina One logotyp

Utforska våra artiklar

7 minuts läsning

Allt om innekatter

4 minuts läsning

Hur du får din katt att sluta bita

90% rekommenderar Purina ONE®