Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.

Vår expertis 

Vår långa erfarenhet av innovativa husdjursprodukter och våra näringsexperter gör det möjligt för oss att erbjuda ett brett utbud av särskilt anpassade produkter för att möta din katts behov. Allt vårt kattfoder är framställt av välsmakande ingredienser av hög kvalitet, så att varje bit ger katten komplett och daglig näring för synlig hälsa, i dag och i framtiden.                                                                                                  
 

Video file

 

Du känner till att katter har en naturlig förmåga att balansera sig själva. Men visste du att en balanserad tarmflora är avgörande för deras hälsa och välbefinnande? Den avancerade näringen i Purina ONE® Bifensis® hjälper till att stödja din katts tarmflora och stärka dess naturliga försvar. När din katt är frisk på insidan, syns det på utsidan.

Upptäck ett anpassat sortiment för din katts behov

Our Bifensis® Formula

En serie torrfoderprodukter särskilt framtagna för att möta din katts behov, beroende på dess ålder och livsstil. Purina ONE® Bifensis® har en unik näringssammansättning och innehåller cikoria, prebiotika som balanserar bra och dåliga bakterier i tarmarna, och lactobacillus, välgörande och funktionella bakterier som är vetenskapligt bevisade att hjälpa till att stärka det naturliga försvaret, från insidan och ut. Och när din katt är frisk på insidan, syns det på utsidan.

Bläddra bland våra produkter:

Purina ONE ‑kissanruokavalikoima on yhdistelmä johtavien ravitsemusasiantuntijoidemme kehittämiä innovaatioita lemmikkien hoitoon. Ne on valmistettu herkullisista, korkealaatuisista raaka-aineista ja ne tarjoavat edistynyttä ravintoa, joka auttaa tukemaan kissasi terveyttä nyt ja tulevaisuudessa.

Använda massbalansmetoden för mindre plastavfall

Vi anser att det är vårt ansvar att bidra till ett minskat beroende av ny plast vid tillverkning av våra förpackningar. Massbalansmetoden låter oss spåra mängden återvunnen plast och sedan blanda den med ny plast för att tillverka nya förpackningar. Vi minskar därmed mängden plastavfall och bidrar till den cirkulära ekonomin.

Börja i dag och se skillnad från VECKA 1

"Gör märkbar skillnad för din katts hälsa, på bara tre veckor.
God aptit från dag 1.
Förbättrade energi- och vitalitetsnivåer från vecka 1.
Bättre matsmältning och balanserad tarmflora från vecka 2.
Frisk päls och pigga ögon från vecka 3.
Så sätt igång! Börja treveckorsutmaningen i dag. Och förvånas över skillnaden."

Why people love Purina One

purina one smartson
Har två kastrerade honkatter. Dom har endast fått purina one i ca 3 veckors tid nu och dom är jättefina i hullet, har fin glansig päls. Och framförallt, dom äter med god aptit så jag rekommenderar verkligen denna mat. Kommer fortsättningsvis köpa endast d
Isabella
May 2023
purina one smartson
Pälsen blev mycket bättre på bara en vecka. Båda mina katter fick mer energi.
Jessica
May 2023
purina one smartson
Katterna älskar verkligen detta torrfoder och deras päls är jätte fin och blank. Mina katter har varit bra i magen!
Robin
May 2023
purina one smartson
"Vår katt tycker väldigt mycket om Purina One! Hon är långhårig och jag tycker att pälsen känns mjukare och har mer glans efter några veckors användning. Hon är en pigg katt i vanlige fall och energin håller i sig!"
AnnaCarin
May 2023
purina one smartson
Min katt är kräsen men detta foder äter han med god aptit
Alexandra
May 2023