Your Pet, Our Passion.
Alla Purina-märken

Vi är stolta över våra varumärken

Klara ögon, en glänsande päls och en lekfull personlighet är tecken på ett friskt husdjur, och allt börjar med en ordentlig kost. Det är därför vi arbetar kontinuerligt för att främja vetenskapen om hälsa och näring för husdjur. Håll ditt husdjur glad, frisk och stark med Purina.

Varumärken för katter

Felix katt
Latz
Vi har utvecklat oemotståndlig kattmat från Latz som tillfredsställer alla härliga, busiga katter. Portionerna ser ut att vara tillagade av dig hemma i köket och med sensationella kombinationer av konsistenser och smaker som tilltalar din katts smaklökar: smakfulla geléer, såser och till och med krispig topping! Det kommer inte som någon överraskning att smarta katter får Latz.
Gourmet vit katt
Gourmet
Kattmaten från Gourmet är gjord enligt högsta standard för smak och njutning för att tilltala katter med smak för livets finare saker. Skapad för att ge ett brett utbud av smaker och texturer i olika sortiment - Gold, Perle, Mon Petit och Nature's Creations - allt tillagat i bekväma portioner för enkel servering.
Purina One grå katt
Purina ONE för katter
Dess skräddarsydda formler är speciellt framtagna för att möta kattens unika behov och har visat sig ge synliga hälsoförbättringar för livet. Purina One finns för alla livsstadier och livsstilsformler.
Friskies Kattmat
Friskies Katt
Din katts personlighet tillför något väldigt speciellt till ditt hem. För att hålla din katt glad och frisk är Friskies® våt- och torrfoder för katter formulerad för att innehålla all den 100% kompletta och balanserade näring den behöver, i en rad läckra recept som den älskar, så att din katt kan fortsätta att överraska och glädja dig varje dag , i flera år framöver.
Pro Plan Katt
PRO PLAN för katter
Varje katt har olika näringsbehov, och dessa kommer att förändras vid olika tillfällen i livet. Dieterna i PRO PLAN-serien är expertformulerade för att möta några av dessa föränderliga behov. Genom att tillämpa ledande vetenskap kan PRO PLAN tillhandahålla vetenskapligt bevisade fördelar som hjälper till att stödja välbefinnande genom livet. Från näring som stödjer immunförsvaret, till veterinärdieter och näring för att stödja skarpa sinnen, känslig hud och matsmältning.
PPVD Katt
PRO PLAN Veterinary Diets för katter
PRO PLAN Veterinary Diets-sortimentet har skapats för att hjälpa veterinärer att ge näringsstöd för specifika hälsotillstånd hos katter. Utbudet av kliniska dieter och relaterade produkter gör det möjligt för veterinärer att stärka effektiviteten av det övergripande behandlingsprotokollet med riktade, vetenskapsbaserade och beprövade formler.
Dentalife randig katt
PRO PLAN Expert Care Nutrition för katter
Vårt PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION-sortiment för katter har utvecklats vetenskapligt i samarbete med veterinärer för att erbjuda kvalitetsnäring.
Our Brands tidy katter
Tidy Cats
Tidy Cats Nature har en enastående luktabsorption med 100% naturliga träfiber som omedelbart absorberar och låser in fukt och obehaglig lukt. Kattsanden skapar kompakta klumpar som enkelt kan plockas upp.

Varumärken för hundar

PRO PLAN för hundar
PRO PLAN för hundar
Varje hund har olika näringsbehov, och dessa kommer att förändras vid olika tillfällen i livet. Dieterna i PRO PLAN-serien är sakkunnigt formulerade för att möta några av dessa föränderliga behov. Genom att tillämpa ledande vetenskap kan PRO PLAN tillhandahålla vetenskapligt bevisade fördelar som hjälper till att stödja välbefinnande genom livet. Från näring som stödjer immunförsvaret, till veterinärdieter och näring för att stödja hjärnans funktion, känslig hud och matsmältning.
PPVD Hund
PRO PLAN Veterinary Diets för hundar
PRO PLAN Veterinary Diets-serien har skapats för att hjälpa veterinärer att ge näringsstöd för specifika hälsotillstånd hos hundar. Utbudet av kliniska dieter och relaterade produkter gör det möjligt för veterinärer att stärka effektiviteten av det övergripande behandlingsprotokollet med riktade, vetenskapsbaserade och beprövade formler.
PRO PLAN Expert Care Nutrition för hundar
PRO PLAN Expert Care Nutrition för hundar
Vårt PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION-sortiment för hundar har utvecklats vetenskapligt i samarbete med veterinärer för att erbjuda kvalitetsnäring.
Adventuros hund
Adventuros
Purina Adventuros godsaker är gjorda för hundar med en naturlig känsla av äventyr och är fulla av spännande smaker som bara väntar på att släppas lös!
Dentalife hund
Dentalife
Med en unik seg porös konsistens och distinkta åsar som masserar tandköttet, är denna tuggpinne, designad för daglig användning, vetenskapligt bevisad att minska uppbyggnaden av tandsten och den fungerar som en naturlig rengöring.
Friskies hund
Friskies Hund
Du och din hund delar ett speciellt band, och de är en stor del av varje familj. För att hålla din hund glad och frisk är Friskies® hundfoder formulerat för att innehålla all den 100% kompletta och balanserade näring den behöver, i en rad läckra recept som hundar älskar, så att din hund kan fortsätta att överraska och glädja dig varje dag, i flera år framöver.
Purina ONE Small Hund
Purina ONE Small Dog
Speciellt framtaget för att möta din lilla hunds unika behov, har våra skräddarsydda recept visat sig ge synliga hälsoförbättringar för livet.