Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Kvinnohand mot hundtass

Gör ert band starkare

.

På Purina förstår vi att husdjur är mer än bara husdjur.

Dom är våra vänner för livet och våra närmaste vänner. Vi tror på det magiska bandet mellan husdjur och människor.

Hur vi stödjer det unika bandet mellan dig och ditt husdjur:

Ta med hund på kontor
Pets at Work
Får bandet att fungera i vardagen
Vi hjälper företag att bli hundvänliga så att du och din hund kan knyta an från 9 till 5. Vi brinner för vårt program Pets At Work eftersom vi tror att människor och husdjur är bättre tillsammans
Kvinna gosar med katt
Våra partners
Hjälper till att göra fler band möjliga
Vi tror på en andra chans och för att göra fler band möjliga för husdjur i nöd. Därför samarbetar vi med olika djurhem i Sverige som hjälper till att förmedla nya hem till hundar och katter.
CES Team
Kontakta oss
Stödjer ditt band
Vårt Purina Pet Care Team är här för att hjälpa, och erbjuder expertråd om hälsa och näring till välbefinnande och beteende.
Bättre med husdjur pris kvinna satt med hund
Vår påverkan
Släpper lös kraftfulla band
Vi arbetar med Ashoka för att utnyttja kraften i det mänskliga husdjursbandet för att driva positiv förändring i samhället genom vårt Purina Better With Pets-pris.

Vårda nya band

pojke med sin valp
Att äga ett husdjur
Valpen Växer
Vi är här för att hjälpa nyblivna valpägare med alla tips och tricks de behöver för att hjälpa dem att knyta an från dag ett, med vårt valpprogram Valpen Växer.
kattunge som sitter i någons knä
Att äga ett husdjur
Kattkoden
Vi är här för att hjälpa nya kattungeägare med alla tips och tricks de behöver för att hjälpa dem att knyta an från dag ett, med vårt kattungeprogram Kattkoden.

Stödja vårt samhälle

Barn som ligger med Golden Retriever-valp
Våra åtaganden
Lär ut ansvarsfulla band
Vi är engagerade i att främja ansvarsfullt husdjursägande, hjälpa till att lära barn hur man kan vara ansvarsfulla framtida husdjursägare, så att deras band kan baseras på kärlek och respekt.
Kvinna gör yoga med katt på ryggen
Våra åtaganden
Uppmuntra sunda band
Vi är engagerade i att hjälpa djurägare att lära sig mer om balanserade dieter och hälsosamma träningsregimer för sina husdjur för att minska risken för fetma.

Livsförändrande näring

Purina institutets logotyp
Vår vetenskap
Undersöker långvariga bindningar
Vi inrättade Purina Institute för att främja vetenskapen om näring, främja globalt samarbete med veterinärsamhället och vetenskapliga tankeledare för att hjälpa husdjur att leva bättre, hälsosammare och längre liv.
Pro Plan Liveclear produkter
Vår vetenskap
Bygger närmare band
Vi har utvecklat Purina Pro Plan LIVECLEAR; banbrytande näring för att minska kattallergener. Vi tror att även näringsinnovation kan bidra till att göra ditt band starkare.