Your Pet, Our Passion.
dentalife
Dentalife
Care for your pet's teeth daily with Dentalife's natural cleaning action.

Purina Dentalife fungerar tack vare en mekanisk verkan, som främjar tuggning och fysisk "borstning" på ytan av din hunds tänder.

Kombinationen av produkttextur, form och dimension på tuggan gör att den kan rengöra även de svåråtkomliga tänderna på baksidan av din hunds mun. Det är här tänderna är naturligt mer känsliga för plack och tandstensuppbyggnad.

Collie som väntar på att få en Dentalife-sticka - 28 dagars skillnad
Sponsras av
Dentalife

Se skillnad på 28 dagar

Förbättra din hunds tandhälsa med bara en sticks från Dentalife om dagen. Det är vetenskapligt bevisat att det minskar uppbyggnaden av tandsten under 28 dagar.

Bläddra i vårt sortiment:

Med en unik seg porös konsistens och distinkta åsar som masserar tandköttet, är denna tandtugg, designad för daglig användning, vetenskapligt bevisad att minska uppbyggnaden av tandsten och den fungerar genom en naturlig rengöring.

Fördelar med Dentalife

Dental effekt

  • Vetenskapligt bevisat minska tandstensuppbyggnaden
  • Seg porös konsistens
  • Naturlig rengöring
  • Rengör även svåråtkomliga tänder

Hälsosam sammansättning

  • Inga tillsatta konstgjorda smakämnen eller färgämnen
  • Inget tillsatt socker och låg fetthalt
  • Tillverkad med naturliga ingredienser
  • Vitamin D & Kalcium för starka tänder

Råd från våra experter

Terrier hos veterinärerna
Tandvård
Ta hand om din hunds tänder
Visste du att tandproblem är det vanligaste diagnostiserade hälsotillståndet hos alla hundar över 3 år? Eftersom din hunds tänder och tandkött är lika känsliga för sjukdomar som ditt, se till att du ger samma omsorg och uppmärksamhet till din hunds tandhälsa som du gör till din egen.
Labrador flåsande
Tandvård
Dålig andedräkt hos hundar
Tillsammans med en viftande svans och leriga tassar kan många av oss anta att dålig andedräkt hos hundar bara är ytterligare ett vardagligt inslag hos en hund. Men dålig andedräkt hos hundar kan faktiskt vara ett tidigt tecken på vissa tandhälsoproblem.