Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Pro Plan Gult labb
Pro Plan
Alla produkter från PRO PLAN ger garanterat 100% av de essentiella näringsämnena som din hund behöver och älskar.

Vi tror att näring är grunden för långsiktig hälsa och startpunkten till ett fantastiskt liv.​

Det är därför PRO PLAN är ett självsäkert val för dem som vill ge sina hundar ett foder baserat på banbrytande vetenskap, med rötter i över 90 år av beprövade resultat.

Alla PRO PLAN-produkter är formulerade för att få ut det mesta av högkvalitativa ingredienser, levererar effektivt näringsupptag och riktade fördelar i varje skede av livet – från att stödja immunitet hos valpar till att främja kognitiv utveckling hos äldre hundar.

Vår optimerade näring erbjuder meningsfulla hälsofördelar som främjar långsiktigt välbefinnande utan att kompromissa med den fantastiska smaken som din hund älskar.

Pro Plan Hundklubb
PRO PLAN Medlemsklubb
Bli medlem i vår klubb så får du 20% rabatt
Bli medlem i vår klubb så får du 20% rabatt (på ordinarie pris) på din första fodersäck från PRO PLAN. Som medlem i vår klubb får du ta del av nyheter, erbjudanden och mycket annat som är intressant för dig som har hund.
PRO PLAN Uppfödarklubb
PRO PLAN Uppfödarklubb
Är du hunduppfödare?
Då rekommenderar vi dig att gå med i PRO PLAN Uppfödarklubb. Ta del av rabatt på foder, valppaket och fler förmåner.
Pro Plan puppy
Vår näring
PRO PLAN Valp
Speciellt framtagen av Purina-veterinärer och nutritionister, PRO PLAN-serien för valpar hjälper dem att få den bästa möjliga starten i livet. Baserat på råmjölk hjälper vårt sortiment att stödja valparnas naturliga försvar och hjälpa dem att bekämpa dagliga utmaningar.
Pro Plan Gult labb
Vår näring
PRO PLAN Vuxen
Vårt utbud av torrfoder för vuxna hundar är utvecklat med högkvalitativa ingredienser och innehåller viktiga näringsämnen som hjälper till att stödja friska leder för en aktiv livsstil, hålla pälsen glänsande från rot till topp och bibehålla god tandvård.
Pro Plan senior
Vår näring
PRO PLAN Senior
När hundar blir äldre kan det vara fördelaktigt att ge dem ett foder som är speciellt framtagen för deras gyllene år. PRO PLAN innehåller en exklusiv blandning av näringsämnen och hjälper din hund att hålla sig så livlig, alert och interaktiv som möjligt, vilket förbättrar mental skärpa och lyhördhet.

Upptäck vårt sortiment:

Använder vetenskapens kraft

Som ägare är du den viktigaste bidragsgivaren till din hunds välbefinnande, det är därför vi är engagerade i att dela all vår expertis inom kost och husdjursvård med dig.​

Vi arbetar hårt för att förstå de problem med husdjurens hälsa som betyder mest för dig, och det är därför vår forskning fokuserar på de områden som gör den största skillnaden för hundarnas och deras ägares liv.

PRO PLAN Veterinary Diets för hundar

PRO PLAN Veterinary Diets för hundar hjälper veterinärer att ge näringsstöd för specifika hälsotillstånd hos hundar. Dessa kliniska dieter och relaterade produkter gör det möjligt för veterinärer att stärka effektiviteten av övergripande behandlingsprotokoll med riktade, vetenskapsbaserade och beprövade formler.

Pro Plan logo

Relaterade artiklar av PRO PLAN​: