Your Pet, Our Passion.
Kvinna gosar med katt

Vårt välgörenhetsarbete

Vår kärlek och engagemang för hundar och katter går långt utöver våra produkter.  Därför är vi stolta över att stödja och samarbeta med välgörenhetsorganisationer i Sverige som delar våra värderingar.

Vår passion för husdjur och vårt engagemang för att hjälpa husdjursägare ge sina fyrbenta vänner allt de behöver för att hålla sig friska och lyckliga, går långt utöver våra produkter.

Vi tar också ansvar för att stödja hemlösa katter och hundar på djurhem i väntan på sitt permenenta hem, att främja högsta standard inom djuromsorg samt förebygga att djur far illa och dela vår förståelse och erfarenhet med andra.

Vi är stolta över att stödja, på en mängd olika sätt, ledande välgörenhetsorganisationer som delar våra värderingar. Vår filosofi är att arbeta tillsammans med viktiga välgörenhetspartners för att skapa program som ger verkliga, påtagliga fördelar för husdjur och de människor som älskar dem.

Vår filosofi

Vi arbetar tillsammans med aktörer i samhället och stöttar i deras arbete. Vi hjälper våra partners med djurfoder, donationer samt olika projekt och evenemang i vårt lokala samhälle. Vårt partnerskap med djurskyddsorganisationer är en viktig del av vårt engagemang för att hjälpa hemlösa husdjur. Vi är stolta över att stödja välgörenhetsorganisationer som delar våra värderingar, från djurskyddsorganisationer till de som arbetar för att främja husdjur som följeslagare för människor inom skola, vård och omsorg där djuren spelar en viktig roll för hälsa och välbefinnande. Vår filosofi är att arbeta långsiktigt med våra partners för att säkra och utveckla arbetssätt som ger ett rikare liv till husdjur och människorna som älskar dem.

  Vad gör Purina Sverige?

  Hos oss på Purina är välgörenhetspartners en viktig del av vårt engagemang för att hjälpa husdjur. Vi stöder lokala djurskyddsorganisationer genom att bidra med djurfoder och öka medvetenheten om deras arbete för hemlösa djur.

  Redan i år, 2023, har vi donerat mer än 750 000 måltider näringsrik mat till hemlösa djur i Norden.

  Tack för att du bryr dig. Du gör skillnad!

  Tillsammans med dig ger vi tillbaka till de fyrbenta vänner som fortfarande väntar på sitt eget kärleksfulla hem.

  I vår tävling delade ni hundratals fantastiska bilder av era husdjurs matstunder, och för varje bild donerar vi en god och näringsrik måltid till hemlösa katter och hundar på djurhem runt om i landet. Måltiderna har blivit serverade med omsorg, av Djurens vänner, Aggarps djurhem & Stockholms katthem som alla är våra partners i Sverige.

  Mätta magar är glada magar. Ett stort tack för att du bryr dig! Tillsammans hjälper vi dem som behöver det som mest.

  Beagle sitter i ägarens knä medan hon arbetar
  Vår påverkan
  Pets At Work
  Vill du också ta med din hund till din arbetsplats? Vi vill bidra till att göra Sveriges arbetsplatser hundvänliga.
  Kvinna som håller upp katt
  Vår påverkan
  Våra åtaganden
  Vi är dedikerade till att förbättra livet för husdjur och de som älskar dem, och det är därför vi har gjort 10 åtaganden för att uppnå 2023.
  Kontakta oss

  Kontakta oss

  Vi är här för att svara på alla dina frågor om våra produkter - stora som små.
  Kontakta oss direkt när som helst, hur som helst. Vår telefon är öppen vardagar kl. 09:00 till 16:00.