Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Kvinna som pratar med bulldog

Vår näringsfilosofi

Varje husdjur förtjänar den bästa näringen.

Vi börjar med att föreställa oss en värld där husdjur lever sitt bästa liv längre och även de mest utmanande hälsoproblemen kan hanteras effektivt genom näring.

Drivna av denna vision och en orubblig passion för husdjur, tillämpar vi mer än 90 år av vår vetenskapliga expertis inom husdjursnäring, fysiologi och beteende för att göra nya upptäckter och tänja på gränser, skapa näringslösningar som gör en djupgående skillnad. Vårt jobb är att föreställa sig det omöjliga och släppa lös näringens kraft för att hjälpa alla husdjur att leva bättre och längre liv.

Denna filosofi påverkar de beslut vi fattar och de övertygelser som vägleder oss varje dag.

Dessa övertygelser är:

1. Utmärkt näring bör finnas tillgängligt för alla hundar och katter

Vi anser att utmärkt näring bör finnas tillgängligt för alla hundar och katter överallt. Det är därför vi erbjuder ett brett utbud av produkter som gör att djurägare kan välja ett foder som är rätt för deras husdjur. Vi vill att varje husdjursägare ska känna sig säker på att deras foder uppfyller eller överträffar lagar och industristandarder - men vi vill också att alla husdjurägare ska känna sig säkra på att de har gjort rätt val.

2. Näring börjar med att förstå näringsämnen, inte bara ingredienser

Vi tror att näring börjar med att förstå näringsämnen, inte bara ingredienser. De bästa ingredienserna är de som samarbetar med andra för att förbättra varandras prestationer. En smartare näringsblandning kommer att vara mer smältbar och effektiv för ett husdjur än en enskild ingrediens. Det är därför vi inte formulerar vårt husdjursfoder baserat på ingrediens för ingrediens, utan mäter istället hur olika formuleringar påverkar ett husdjurs allmänna hälsa.

3. Innovation bör eftersträvas, alltid med fokus på husdjurets näringsbehov, säkerhet och välbefinnande

Vi anser att innovation bör eftersträvas, alltid med fokus på husdjurets näringsbehov, säkerhet och välbefinnande. Det är därför vi har vårt Pet Care Centre, där våra utfodringsstudier hjälper till att utveckla en bättre förståelse för hundar och katters naturliga preferenser, näringsbehov och beteenden. Vår utbildade och omtänksamma personal behandlar våra hundar och katter med respekt och tillgivenhet eftersom vi själva också är husdjurägare.

4. Matupplevelser ska vara njutbara, samtidigt som de ska levererar optimal näring

Vi tror att matupplevelser ska vara njutbara, samtidigt som de levererar optimal näring. Det är därför varje husdjursfoder vi tillverkar uppfyller europeiska och nationella regulatoriska standarder innan det kommer i närheten av ditt husdjurs matskål. På Purina ser vi industristandarder som bara en startplats. Alla våra produkter uppfyller inte bara dessa standarder, utan många går utöver dem, frivilligt enligt European Pet Food Industry Federation (FEDIAF) riktlinjer, som uppmuntrar husdjursfoderföretag att se till att deras produkter är säkra för husdjur. Vi gör allt detta för att ge optimal näring till husdjur.

5. Näringsbehov hos husdjur är unika

Vi tror att husdjurens näringsbehov är unika. Det är därför vi har blivit en global ledare inom husdjursfoder. Vi vill inte följa branschen, vi vill driva den framåt, så vi studerar till exempel vad som driver husdjursfetma till effekterna av trender och upptäckter inom mänsklig kost. Arbetet vi utför är allt en del av vårt uppdrag att berika livet för husdjur och att göra det möjligt för dem att leva långa, hälsosammare liv.

Kontakta oss

Kontakta oss

Vi är här för att svara på alla dina frågor om våra produkter - stora som små.
Kontakta oss direkt när som helst, hur som helst. Vår telefon är öppen vardagar kl. 09:00 till 16:00.