Your Pet, Our Passion.
PPVD Hundhjälte
Pro Plan Vet Diets
Ett urval av produkter för att möta behoven hos hundar med specifika tillstånd.

Upptäck effektiv klinisk näring från PRO PLAN Veterinary Diets.

Utbudet av kliniska dieter och relaterade produkter gör det möjligt för veterinärer att stärka effektiviteten av det övergripande behandlingsprotokollet med riktade, vetenskapsbaserade och beprövade formler.

Upptäck mer:

Pro Plan Fortiflora
Vår vetenskap
PRO PLAN FortiFlora
PRO PLAN FortiFlora Canine Probiotic är ett komplementärt foder för hundar och valpar som har visat sig stödja deras naturliga försvar samtidigt som det minimerar gastrointestinala störningar och bibehåller en hälsosam mikroflorabalans. Det fungerar också som en smakförhöjare på grund av sin fantastiska smak. Strö helt enkelt en påse på din hunds vanliga mat en gång om dagen.
PPVD HA
Vår vetenskap
PRO PLAN Veterinary Diets
Hela vårt Pro Plan Veterinary Diets-sortimentet har fått ett fantastiskt nytt utseende. Det är nu lättare att känna igen, lättare att förstå och lättare att mata, med samma enastående näring som du och dina husdjur älskar.

Bläddra bland våra produkter utifrån tillstånd:

Observera att alla indikationer för PRO PLAN Veterinary Diets som nämns är för koststöd för hunden med det angivna tillståndet och utesluter inte lämplig medicinsk behandling. Veterinärdieterna bör användas under veterinärövervakning.

Upptäck vårt sortiment:

PPVD master logotyp

Relaterade artiklar av PRO PLAN Veterinary Diets: