Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Hund och ägare nära havet

Hur man återvinner Purinas förpackningar

På Purina är vi fast beslutna att göra mer av det som är viktigt för husdjur, för människorna som älskar dem och för planeten vi delar. Det är därför vi har åtagit oss att skapa 100% återanvändbara eller återvinningsbara husdjursfoderförpackningar senast 2025. Idag är 78% av våra förpackningar utformade för att vara återvinningsbara där den lokala infrastrukturen tillåter. Hjälp oss att arbeta mot en avfallsfri framtid genom att återvinna våra förpackningar där det är möjligt.

Hur man återvinner våra olika förpackningstyper

Välj förpackningstyp nedan för att ta reda på hur man återvinner varje material.

Burkar
Burkar
Burkar sorteras som metallförpackning och ska läggas i behållaren för metall.
Säckar
Säckar
De flesta av våra säckar för torrfoder sorteras som mjukplast. Sortera dessa foderförpackningar i behållaren för mjuka plastförpackningar, eller om där bara finns en behållare för plast, som «plast».
Påsar och pouches
Påsar och pouches
Påsar för våtmat, blötmat, påsar och snackspåsar sorteras oftast som mjukplast. Sortera dessa förpackningar i behållaren för mjuka plastförpackningar, eller om där bara finns 1 behållare för plast, som «plast».
Kartonger
Kartonger
Yttre kartonger och kartonger sorteras som papper/kartong ska läggas i behållaren för papper/kartong.
Pojke leker med hund
Hållbarhet
Sortera dina förpackningar och hjälp hemlösa djur
Vi strävar efter att transformera våra förpackningar för en mer hållbar framtid. Därför arbetar vi för att senast år 2025 erbjuda återvinningsbara förpackningar i hela vårt sortiment. Genom Friskies partnerskap med Bower tar vi nästa stora steg mot att säkerställa att våra förpackningar blir sorterade korrekt och inte hamnar som skräp i naturen.