Your Pet, Our Passion.
Kvinna med 2 hundar vid havet

Om oss

Vi tror att husdjur och människor är bättre tillsammans.

Vår historia

Bandet mellan husdjur och människor är verkligen unikt. En relation som är byggd på delat sällskap, erfarenheter och kärlek, inspirerar det vår tro att när människor och husdjur får ett band mellan varandra så blir livet rikare. Det är därför vi har utvecklat välsmakande, livsförbättrande foder för katter och hundar i alla åldrar och livsstilar i över 125 år.

Vår portfölj av mycket älskade varumärken berör miljontals liv varje dag. Genom att erbjuda ett brett utbud av priser och näringskvalitet – från bra till exceptionellt – ser vi till att komplett och balanserad näring är tillgänglig för alla.

Som djurälskare och ägare själva vet vi hur kvalitetsnäring kan hjälpa husdjur och deras ägare att leva lyckligare, hälsosammare och längre liv tillsammans. Att skapa rikare liv för husdjur och de människor som älskar dem är vad vi gör bäst och varför vi finns.

Husdjur och människor är bättre tillsammans.

Vårt syfte

Purinas globala syfte är: Skapa rikare liv för husdjur och de människor som älskar dem. Vårt syfte bygger på vårt arv och vår tro: När husdjur och människor skapar ett band mellan varandra, blir livet rikare #WeAreBetterWithPets Det återspeglar vår expertis och relaterar till utmaningarna i världen omkring oss. Det är en motivation som inspirerar våra medarbetare varje dag.

Vår ambition

Vårt tillvägagångssätt är att lyssna på våra intressenter, förstå vad som är viktigast för dem, vilka frågor de har och vilka områden de vill att Purina ska fokusera på på både lokal och europeisk nivå för att bli det mest betrodda PetCare-företaget runt om i Europa.

Vår vision

Allt eftersom vi utvecklas och förvandlar Purina från ett husdjursfoderföretag till ett ekosystem för husdjursvård, så kommer vi till att utforska nya sätt att leverera de allra bästa upplevelser för djurägare och uppfylla vårt syfte att skapa rikare liv för husdjur och människorna som älskar dem.

Det är bara genom att kombinera vår expertis inom sällskapsdjursfoder och vår portföljstyrka med nya affärsmodeller och partnerskap som vi kommer att hjälpa fler människor att uppleva de fantastiska fördelar som husdjur ger våra liv.

Att bygga Purinas ekosystem för att bli Sveriges ledande djurvårdsleverantör, från vår kärna av livsförbättrande näring till de upplevelser som djurägare söker, bortom bara mat.

Det är förankrat i vårt syfte, och eftersom vi hjälper fler människor att uppleva de fantastiska fördelar husdjur ger våra liv, då kommer vi att göra vår ambition till verklighet och förtjänar att ses som det mest pålitliga valet av djurvård bland husdjursägare under hela livet. deras husdjur.

Kvinna som håller upp katt
Våra åtaganden
Vi är dedikerade till att förbättra livet för husdjur och de som älskar dem, och det är därför vi har gjort 10 åtaganden för att uppnå 2023.
Ingefära katt hos veterinärerna
Vårt välgörenhetsarbete
Vi är stolta över att stödja ledande välgörenhetsorganisationer som delar våra värderingar, från djurskyddsorganisationer till de som främjar husdjur som praktiska och terapeutiska följeslagare för människor.
Kontakta oss

Kontakta oss

Vi är här för att svara på alla dina frågor om våra produkter - stora som små.
Kontakta oss direkt när som helst, hur som helst. Vår telefon är öppen vardagar kl. 09:00 till 16:00.