Your Pet, Our Passion.
Hundar på kontor

Pets at Work

Föreställ dig en framtid där husdjur och människor är desto bättre tillsammans. En framtid där det är mer regel än undantag för de flesta hundägare att ta med sig sin hund till jobbet, och att det inte bara är en förmån för några lyckliga få.

På Purina tror vi passionerat på att husdjur och människor är bättre tillsammans.

Vi vill att fler människor ska få uppleva alla de otroliga fördelarna som hundar och katter erbjuder: från bättre hälsa till gladare arbetsplatser. Därför kämpar vi för hundar på arbetsplatsen och har gjort det till ett av våra tio åtaganden för "Purina i samhället". Vi vill hjälpa till att göra hundvänliga arbetsplatser möjliga för alla.

Se här hur du kan ordna ditt eget system för hundar på ditt jobb!

Terrier sitter i en kvinnas knä när hon arbetar på en bärbar dator
Pets at work
Jag är arbetsgivare
Upptäck de sex stegen till att ordna ett system för hundar på arbetsplatsen – och fördelarna med detta för dina medarbetare och ditt företag.
Golden retriever sitter vid skrivbordet med grupparbete
Pets at work
Jag är anställd
Allt du behöver veta om hur du kan få ett system för att ta med din hund till jobbet – inklusive förslag på hur du tar upp idén med din chef.
Främsta fördelarna

Här på Purina har vi välkomnat hundar till våra kontor sedan 2003. Vi har också utfört forskning med andra företag som har upplevt fördelarna med att sammanföra människor och hundar på jobbet. All denna erfarenhet och forskning har gett oss verklig insikt i de fantastiska sakerna som hundar kan erbjuda företag och dess medarbetare.

Vår undersökning

Under 2017 genomförde vi en undersökning* med tusentals djurälskare över hela Europa för att ta reda på vad de tyckte om Pets at Work.

  • 40% av personer med hundar på arbetsplatsen säger att det förbättrar balansen mellan arbete och fritid
  • 24% av personer med hundar på arbetsplatsen säger att det förbättrar relationerna på arbetsplatsen
  • 45% av personer med hundar på arbetsplatsen säger att det skapar en mer avslappnad stämning
  • 50% av personer som saknar ett system för hundar på arbetsplatsen skulle se det som en fördel

*Undersökningen för Purina utfördes av Engage Research as a Pets at Work Benchmark Study, Omnibus and Qualitative Research, i maj 2016. Europeisk undersökning med tusentals djurälskare över hela Europa i maj 2017.

Fördelarna med Pets at Work

Pets At Work (PAW)

Välkommen till vår arbetsvärld.

Vi är så stolta över att våra hussar och mattars arbetsplats är hundvänlig och att det finns en växande gemenskap av djurälskare som gör att vi är välkomna på jobbet varje dag! Läs vidare så berättar vi mer, med lite hjälp från våra vänner.
Kärlek från kontorshundarna på Purina.


Alla på Purina tror passionerat att människor och husdjur är bättre tillsammans, oavsett om de är på jobbet eller leker. Så vilket bättre sätt att förvandla denna tro till verklighet än att göra oss hundar till en del av deras vardagliga kontorsliv? Pets At Work praxis har etablerats på Purina sedan 2003, med vår Pets At Work-policy på plats sedan 2010, vilket ger alla anställda chansen att ta med sina fyrbenta vänner till kontoret. Vi har nu nästan 50 hundkollegor som är med på kontoret.


Sedan vi började med att ta med våra hundar på jobbet för över 12 år sedan har vi sett så många fördelar med att ha hundar på kontoret, från gladare anställda till en minskning av stress. Dessa förmåner gäller inte bara oss och våra ägare, utan även andra anställda – eftersom många är överens om att arbetsmiljön är roligare och atmosfären mer positiv.

För att nybörjare ska kunna gå med i vår flock har Purinas team av djurälskande experter utvecklat ett skräddarsytt trestegsprogram för att underlätta för hundar och ägare att komma in i PAW-världen. Att döma av alla våra viftande svansar och de breda leenden från våra ägare och deras vänner - PAW-programmet har gått ner som en hundgodis. Låt oss ta dig med på en walkie runt vårt PAW-program, så att du kan ta reda på hela historien om hur vi gjorde det till en sådan skällande framgång, på hela vår arbetsplats.

Hund på kontor
Pets at work
Vill du också ta med dig din hund jobbet?
Vi vill använda vår expertis i att tillåta hundar på våra kontor för att hjälpa andra företag att göra detsamma. Kontakta oss om du är intresserad av att göra din arbetsplats hundvänlig – vi hjälper dig gärna!