Your Pet, Our Passion.
Katt tittar tillbaka över axeln

Vår vetenskap

En historia av innovation genom åren.

Purinas fokus på vetenskapen inom husdjursnäring och hur det kan spela en kraftfull roll för husdjurs hälsa sträcker sig över nästan ett sekel, med genombrott som har omdefinierat branschens standarder.

Även om det aldrig har varit lättare att hitta information om husdjursfoder, kan det vara svårt att hitta pålitlig information. Så 2018 lanserade vi Purina Institute – en global röst som delar vetenskapen om näringslära med veterinärer och och vetenskapliga tankeledare för att hjälpa husdjur att leva bättre och längre liv.

Purina Institute delar banbrytande forskning från mer än 500 Purina-forskare och djurvårdsexperter, som arbetar över ett omfattande nätverk av åtta FoU-anläggningar runt om i världen. Purinas FoU-team är oöverträffat i sin storlek och omfattar ett brett utbud av specialiteter, inklusive nutritionister, veterinärer, beteendevetare, immunologer, kemister, molekylärbiologer, livsmedelsforskare, smaklighetsexperter och specialister inom genomik och bioinformatik.

 

Vi känner mycket starkt för detta. Vi är aldrig färdiga. Vi har aldrig lärt oss tillräckligt, och vi kan aldrig veta tillräckligt. Så vi försöker ständigt eftersträva ett förbättrat välbefinnande för husdjuret.

Dan Smith, Vice President och Global Head of R&D. Nestlé Purina.

Att vara en del av Nestlé, världens största livsmedels- och näringsföretag, ger många möjligheter att utforska sambanden mellan husdjur och människors hälsa. Genom att dela expertis mellan våra vetenskapliga team har Purina Institute redan kunnat tillämpa nyckelkunskaper inom områden som probiotika och kognitiv försämring.

För att upptäcka mer om Purinas banbrytande arbete och för att utforska den stora mängd vetenskapliga resurser som finns tillgängliga via Purina Institute, besök www.purinainstitute.com 

Vårt vetenskapliga arv

Kontakta oss

Kontakta oss

Vi är här för att svara på alla dina frågor om våra produkter - stora som små.
Kontakta oss direkt när som helst, hur som helst. Vår telefon är öppen vardagar kl. 09:00 till 16:00.