Your Pet, Our Passion.
Två hundar satt vid kontorsbyggnaden

Pets at Work Alliance

Låt oss hjälpa dig att göra ditt kontor hundvänligt.

Vi hjälper dig gärna om du är villig att starta ett system för hundar på din arbetsplats, och kanske till och med bli medlem i Pets At Work Alliance.

Våra hundvänliga kontor över Europa varierar i storlek, antal medarbetare, arkitektur och arbetskultur. Detta ger oss kunskapen att implementera system för hundar på arbetsplatsen i väldigt olika miljöer.

Skicka ett e-postmeddelande till: pawalliancenordic@purina.nestle.com

Ange företagets namn, storlek, placering och din befattning – det hjälper oss att återkomma till dig med skräddarsydd hjälp.

Vad är Pets at Work alliance?

Pets at Work Alliance skapades av Nestlé Purina och är en frivillig, ideell allians med företag som har gått samman för att göra det enklare att äga hund och katt genom att öppna upp sina dörrar för hundar. Våra medlemmar inser att hundar och katter har en enormt stor positiv effekt på hälsa och välbefinnande, och visar andra företag hur värdefull en hund- och kattvänlig arbetsplats kan vara.

Fördelarna med att vara medlem i Pets at Work alliance

Medlemmar i Pets at Work Alliance får unik åtkomst till information och hjälp av Nestlé Purinas experter på hundar på arbetsplatsen att implementera systemet på sina kontor. Detta kan vara allt från hjälp att ordna en testdag, utforma hundvänliga faciliteter, genomföra frågestunder och mycket mer.

Vem kan bli medlem?

Varje företag kan kostnadsfritt ansöka om att bli medlem i Pets At Work Alliance, förutsatt att det åtar sig att öppna sina dörrar för hundar.