Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Lärare med barn och hund

Program som främjar ansvarsfullt hund- och kattägande.

Vi tror på att erbjuda ovärderlig utbildning om ansvarsfullt hund- och kattägande för att hjälpa hundar och katter att få ett lyckligt liv tillsammans med sina ägare.

Vårt mål

Innan 2030 kommer 3 miljoner människor att ha deltagit i våra program.

Vårt åtagande

Därför är det viktigt

Att bli hund- eller kattägare är en givande erfarenhet som kan ge stor glädje såväl som bättre hälsa och välbefinnande. Vi förstår också att det är ett enormt ansvar att äga en hund eller katt och att det inte alltid är så enkelt att veta vad som är bäst för dem.  Vi vill hjälpa hund- och kattägare genom att erbjuda rätt sakkunnig information och expertråd.  Dessutom anser vi att det är viktigt att barn, då de är nästa generation hund- och kattägare, lär sig hur man agerar med samt förstår hundars och katters särskilda behov.   

Därför tillhandahåller vi digitala verktyg och finansierar initiativ såsom Zigzag - appen, som hjälper nya valpägare att lära sina valpar viktiga livskunskaper genom att erbjuda en personlig träningsplan baserat på valpens ras och ålder. Vi fortsätter även att arbeta med våra experter inom barnutbildning för att leverera program som hjälper barn att få en bättre förståelse för hundars och katters beteende och skötsel. 

Vår ståndpunkt

På Purina anser vi att livet berikas när människor och husdjur umgås och lever tillsammans. Vi vet också att ansvarsfullt hund- och kattägande ger fördelar inte enbart till hundar och katter och deras ägare, utan även till vårt samhälle som helhet. Det är därför vi vill stödja så många människor som möjligt och hjälpa dem att lära sig och förstå hundar och katter bättre.

Att umgås med hundar och katter ger oss glädje och kärlek. Det är viktigt att vi uppfyller våra hundars och katters behov så att de lever ett lyckligt, tryggt och kärleksfullt liv.

Purina-experter

Befintliga program

Vi har under många år genomfört framgångsrika program i hela Europa om ansvarsfullt hund- och kattägande.  I Portugal, till exempel, samarbetar vi med KidZania, vilket en inomhusstad certifierad av utbildningsministeriet där barn kan låtsas att de är vuxna. Vi skapade och öppnade dörrarna till den första Purina Pet School Vet Clinic, en låtsasveterinärklinik som simulerar ett besök till veterinären och hjälper barn att lära sig ta hand om hundar och katter, samt visar hur de ska bete sig mot dem och vikten av veterinärbesök. Dessutom distribuerade vi våra utbildningsmaterial till alla skolor som organiserade besök till KidZania. Kliniken tog emot mer än 8 500 barn under de tre första månaderna.

En man och en hund springer på stranden
Våra åtaganden
Vår påverkan
Vårt åtagande är att göra mer som har betydelse för hundar och katter, för människorna som älskar dem och för vår jord. Därför strävar vi efter att uppnå våra sex Purina-åtaganden.

Tillsammans med Nestlé strävar vi efter att göra skillnad

På samma sätt som vi strävar efter att förbättra livet för hundar och katter och deras ägare, engagerar sig vårt moderbolag Nestlé i att förbättra livskvaliteten och bidra till en hälsosammare framtid för individer och familjer, våra åtaganden och vår miljö.

Läs mer om Nestlé i samhället.