Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Pro Plan Expert Care
Pro Plan Expert Care
PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION är en serie för hundar och katter som har utvecklats vetenskapligt i samarbete med veterinärer för att erbjuda kvalitetsnäring.

På PURINA® PRO PLAN® tror vi på att för att få en bestående skillnad i ditt husdjurs hälsa är det nödvändigt att sakkunnigt tillämpa banbrytande vetenskap i den näring som din hund eller katt äter under hela dess liv.

Det är därför vårt team av veterinärexperter tillsammans med våra nutritionister för husdjur har utvecklat PURINA® PRO PLAN® ACTI-PROTECT™.

Allt foder i EXPERT CARE NUTRITION-sortimentet är berikat med Råmjölk, en naturlig bioaktiv ingrediens som har visat sig stödja ditt husdjurs naturliga skyddssystem och främja en hälsosam Tarmflora. För husdjur i alla åldrar ger ACTI-PROTECT™ ett aktivt hälsoskydd.

Purina® Pro Plan® Experthundfoder
Upptäck PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION för hundar
Produkter berikade med Råmjölk, ett bioaktivt näringsämne som har bevisats stödja skyddssystemet och främja en hälsosam matsmältning. Det ger livslångt näringsmässigt stöd och aktivt skydd för hundar i alla livsskeden, inklusive hundar med känslig hud och matsmältning.
Purina® Pro Plan® Expert kattfoder
Upptäck PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION för katter
Produkter berikade med Råmjölk, ett bioaktivt näringsämne som har bevisats stödja skyddssystemet och främja en hälsosam matsmältning. Det ger livslångt näringsmässigt stöd och aktivt skydd för katter i alla livsskeden, inklusive hundar med känslig hud och matsmältning.