Your Pet, Our Passion.
Banbrytande näring

Banbrytande näring

Vi vill skapa rikare liv för husdjur och de människor som älskar dem. Därför är näring kärnan i allt vi gör. Vår  expertis inom vetenskap om husdjursnäring och hur den kan spela en kraftfull roll i husdjurens hälsa sträcker sig över nästan ett sekel med banbrytande genombrott. Genom dessa år har vår orubbliga passion för husdjur, drivit oss att skapa näringslösningar som gör en djupgående skillnad för våra husdjur. 

Att använda vetenskapens kraft

Vi börjar med att föreställa oss en värld där husdjur lever sitt bästa liv längre och även de mest utmanande hälsoproblemen kan hanteras effektivt genom näring. Drivna av denna vision och en orubblig passion för husdjur, tillämpar vi mer än 100 år av vår vetenskapliga expertis inom husdjursnäring, fysiologi och beteende för att göra nya upptäckter och tänja på gränser, skapa näringslösningar som gör en djupgående skillnad.

Vårt jobb är att föreställa sig det omöjliga och släppa lös näringens kraft för att hjälpa alla husdjur att leva bättre och längre liv. Denna filosofi påverkar de beslut vi fattar och de övertygelser som vägleder oss varje dag.

 

VITAL FUNCTIONS®
VITAL FUNCTIONS®
PRO PLAN® STERILISED med VITAL FUNCTIONS® är en patenterad formel som är speciellt utvecklad för att stödja vitala funktioner. Ett komplett torrfoder vetenskapligt formulerat för steriliserade och kastrerade vuxna katter. Kosten tillhandahåller alla näringsämnen som din katt behöver för vitalitet i vardagen och långsiktig hälsa.
Everyday Nutrtion
Everyday Nutrtion
PURINA® PRO PLAN® Dog Medium Adult med OPTIBALANCE™ är ett torrfoder som innehåller alla näringsämnen som hunden behöver för långvarig hälsa och en aktiv livsstil
FortiFlora till Katt
FortiFlora till Katt
PRO PLAN FortiFlora Feline Probiotic hjälper till att främja tarmhälsa och mikroflorabalans, effektivt för katter som upplever lös avföring i samband med stress, antibiotikaanvändning eller dietförändring.
FortFlora till Hund
FortiFlora till Hund
PRO PLAN FortiFlora Feline Probiotic bidrar till att främja tarmhälsa och mikroflorabalans, effektivt för katter som upplever lös avföring i samband med stress, användning av antibiotika eller förändringar i kosten.
Liveclear produkt
Sponsras av
Pro Plan

Liveclear- För dig och din katt närmare varandra

Vi anser att ingenting ska stå mellan dig och din katt, inte ens kattallergener. Därför har vi utvecklat Pro Plan® LiveClear®. Det är ett revolutionerande kattfoder som har visat sig minska antalet allergener på kattens päls och hudrester med i genomsnitt 47% från och med den tredje veckan av daglig utfodring

Purina Institute delar banbrytande forskning från mer än 500 Purina-forskare och djurvårdsexperter, som arbetar över ett omfattande nätverk av åtta FoU-anläggningar runt om i världen. Purinas FoU-team är oöverträffat i sin storlek och omfattar ett brett utbud av specialiteter, inklusive nutritionister, veterinärer, beteendevetare, immunologer, kemister, molekylärbiologer, livsmedelsforskare, smaklighetsexperter och specialister inom genomik och bioinformatik.