DET HÄR TYCKER VÅRA KUNDER OM VÅRT FODER


Rätt foder har stor betydelse för din hund. Prova själv och upptäck skillnaden.


“Det har verkligen varit en stor förändring, både för honom och för oss. Pro Plan har hjälp oss att få en hund som äter med stabil mage.”

Christofer Gyllenswärd och Basse | Kleiner Münsterländer

LÄS MER OM VÅRA FODER

“Under tävlingssäsong använder vi Purina Pro Plan OptiPower, för att säkerställa god uthållighet och goda prestationer under hela säsongen.”

Heidi Kvan | Kennel Waternuts och Meneo Hundesenter

LÄS MER OM OPTIPower®

LÄS MER OM OPTIDerma®

“Jag kan helhjärtat rekommendera Pro Plan till mina uppfödarkollegor, det kommer att ge dem goda resultat!”

Jonna Vassbotn | Kennel Simon Says

LÄS MER OM VÅRA FODER

“De tre viktigaste sakerna med ett foder för mig är; hur valpar växer, aptit och mage samt päls och muskulatur. Purina Pro Plan håller mina hundar i toppskick!”

Friedrich Birkmar | Kennel Estava Rain

LÄS MER OM OPTIDigest®

“Att valparna äter ordentligt och utvecklas bra, gör att man ser att de får i sig allt de ska och att fodret är ett kvalitétsfoder.”

Gudrun Brunnström | Kennel Moonstruck

LÄS MER OM OPTIStart®

“Jag har valt att använda torrfoder för jag tycker det är bättre och lättare att hantera. Blötfoder är mycket jobbigare när vi är iväg på långa jaktresor. Jag känner att jag har mer kontroll och jag är säker på att Kallin får i sig alla de proteiner och fetter som han behöver. Två månader innan jaktsäsongen så börjar jag med PURINA® PRO PLAN® OPTIPower för att få upp energin i honom så han orkar en hel dag. Under sommar och lågsäsong använder jag PURINA® PRO PLAN® OPTIBalance® som är ett ypperligt foder under lågsäsongen men när han ska börja jobba så krävs det lite extra. Då är PURINA® PRO PLAN® OPTIPower det absolut bästa jag kan ge min hund.”

Johan om sin jaktlabrador Kallin

LÄS MER OM OPTIPower®

LÄS MER OM OPTIBalance®

“Vi använder PURINA® PRO PLAN® OPTIBalance® under den normala säsongen. Sen använder vi PURINA® PRO PLAN® OPTIPower® under perioden oktober till januari för att öka upp energin i hundarna. Det är under den perioden de jagar mest. De är aldrig skadade. Päls, ögon, öron, allting är strålande. Det är utmärkt foder, jag har använt PURINA® PRO PLAN® i 12 år. Vi är jättenöjda.”

Edvard om sina jaktspaniels

LÄS MER OM OPTIPower®

LÄS MER OM OPTIBalance®

“Jag har testat flera sorters olika foder, men min kräsna tik Dizzy stoppade bara ner huvudet i matskålen, tittade upp på mig och gick därifrån. När jag provade ett PURINA® PRO PLAN®-foder till min andra hund, gav jag Dizzy lite av det också. Hon pillade ut bitarna och åt upp dem! Ett högenergifoder är bra för henne som är kräsen, för då behöver hon inte äta så mycket och ändå få i sig näringen hon behöver. Dizzy har snabbt gått upp i vikt och fått mer ork sedan hon började äta PURINA® PRO PLAN®. Hon är pigg, glad och fin i pälsen.”

Pia om sin belgiska vallhund/malinois Dizzy

LÄS MER OM OPTIPower®

“Det spelar väl ingen roll vilket foder man använder tänkte jag – men jag kan lika gärna prova. Efter ett tag märkte jag sådan skillnad att jag inte trodde att det var samma hund. Min tik som är 15 år gammal, var mycket piggare och sov mindre. Det var en 'aha-upplevelse', att fodret spelar så stor roll. Och hon älskar maten.”

Katarina om tollaren Amber, 15 år

LÄS MER OM OPTIAge®

“Många foder idag är bra, men det är den där sista lilla biten, där man ser att det är ett kvalitetsfoder. Och det tycker jag att jag har hittat, och då är man väldigt nöjd. Det som är viktigt med ett foder är att hundarna äter det med god aptit. Det är väldigt viktigt att pälsarna är fina. Det visar mycket hur hundarna mår. Och naturligtvis att de är bra i magen. Och det är en till detalj som är viktig, att hundarnas tänder ser bra ut långt upp i åldern."

Ingrid om sina Golden Retriever och Jack Russel

LÄS MER OM VÅRA FODER