DET HÄR TYCKER VÅRA KUNDER OM VÅRT FODER


Rätt foder har stor betydelse för din hund. Prova själv och upptäck skillnaden.


"Det spelar väl ingen roll vilket foder man använder tänkte jag – men jag kan lika gärna prova. Efter ett tag märkte jag sådan skillnad att jag inte trodde att det var samma hund. Min tik som är 15 år gammal, var mycket piggare och sov mindre. Det var en 'aha-upplevelse', att fodret spelar så stor roll. Och hon älskar maten."


Katarina om tollaren Amber, 15 år


LÄS MER OM OPTIAge®


"Jag har testat flera sorters olika foder, men min kräsna tik Dizzy stoppade bara ner huvudet i matskålen, tittade upp på mig och gick därifrån. När jag provade ett PURINA® PRO PLAN®-foder till min andra hund, gav jag Dizzy lite av det också. Hon pillade ut bitarna och åt upp dem! Ett högenergifoder är bra för henne som är kräsen, för då behöver hon inte äta så mycket och ändå få i sig näringen hon behöver. Dizzy har snabbt gått upp i vikt och fått mer ork sedan hon började äta PURINA® PRO PLAN®. Hon är pigg, glad och fin i pälsen."


Pia om sin belgiska vallhund/malinois Dizzy

LÄS MER OM OPTIPower®


"Vi använder PURINA® PRO PLAN® OPTIBalance® under den normala säsongen. Sen använder vi PURINA® PRO PLAN® OPTIPower® under perioden oktober till januari för att öka upp energin i hundarna. Det är under den perioden de jagar mest. De är aldrig skadade. Päls, ögon, öron, allting är strålande. Det är utmärkt foder, jag har använt PURINA® PRO PLAN® i 12 år. Vi är jättenöjda."


Edvard om sina jaktspaniels

LÄS MER OM OPTIPower®

LÄS MER OM OPTIBalance®


"Jag har valt att använda torrfoder för jag tycker det är bättre och lättare att hantera. Blötfoder är mycket jobbigare när vi är iväg på långa jaktresor. Jag känner att jag har mer kontroll och jag är säker på att Kallin får i sig alla de proteiner och fetter som han behöver. Två månader innan jaktsäsongen så börjar jag med PURINA® PRO PLAN® OPTIPower för att få upp energin i honom så han orkar en hel dag. Under sommar och lågsäsong använder jag PURINA® PRO PLAN® OPTIBalance® som är ett ypperligt foder under lågsäsongen men när han ska börja jobba så krävs det lite extra. Då är PURINA® PRO PLAN® OPTIPower det absolut bästa jag kan ge min hund."


Johan om sin jaktlabrador Kallin

LÄS MER OM OPTIPower®

LÄS MER OM OPTIBalance®


"Jag har fyra hundar som jag tävlar med och behöver ett foder som gör dem stabila i magen, även i nya situationer och under press. En av mina hundar har haft lite problem med stressmage. Sedan han börjat äta PURINA® PRO PLAN®, har han inte varit dålig i magen en enda gång och det är jag väldigt glad för."


Jonna om sina flat coated retrievers


LÄS MER OM OPTIDigest®