Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Pro Plan
Pro Plan
Vi på PRO PLAN tror att näring är grunden för långsiktig hälsa, välbefinnande och startpunkten för ett fantastiskt liv för ditt husdjur.

Vi på Purina PRO PLAN tror att näring är grunden för långsiktig hälsa, välbefinnande och startpunkten för ett fantastiskt liv för ditt husdjur. PRO PLAN är ett självklart val för dig som letar efter produkter baserade på beprövad vetenskap i framkant, rotad i över 90 års passion och expertis.​

​Vårda ditt husdjurs livslånga hälsa med PRO PLAN-produkter som är exakt formulerade för att få ut det mesta av högkvalitativa ingredienser, leverera effektiv näringsabsorption och bevisade målinriktade fördelar i alla skeden av deras liv – från att hjälpa till att stödja immunitet hos valpar och kattungar till att hjälpa till med livslångt välbefinnande för vuxna katter och hundar. Eftersom mat också är nyckeln till ditt husdjurs hjärta, erbjuder alla våra produkter också fantastisk smak som ditt husdjur kommer att älska.​

​Genom att skräddarsy nivåerna av specifika näringsämnen för att möta de exakta behoven hos olika husdjur i varje livsstadium, levererar Purina PRO PLAN-serien optimerad näring, vilket gör det möjligt för ägare att ge sina husdjur meningsfulla hälsofördelar som hjälper till att stödja långsiktigt välbefinnande och en hälsosam livsstil.

Pro Plan Gult Lab
För hundar
Upptäck PRO PLAN för hundar
Vi tror att näring är grunden för långsiktig hälsa och välbefinnande. För oss är det en livsuppgift att utveckla din hunds näring.
Pro Plan Katt
För katter
Upptäck PRO PLAN för katter​
PRO PLAN erbjuder en rad avancerade, kompletta och balanserade formler som ger utmärkt näring med vetenskapligt bevisade fördelar för att stödja ett långt och hälsosamt liv.