Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Terrier satt i kvinnans knä när hon arbetar på en bärbar dator

För arbetsgivare

Ta reda på hur du skapar ett Pets at Work-program på ditt företag.

Upptäck alla fördelar som ett system för hundar på arbetsplatsen kan medföra – och de sex stegen som du kan ta för att genomföra det på din arbetsplats.

Gör er arbetsplats fanTASStisk!

De 6 stegen

Oavsett hur formell eller informell du vill att din policy ska vara, och oavsett hur stor arbetsplatsen är, kan vi hjälpa dig att ordna ett system för hundar på arbetsplatsen. Se på de 6 stegen som krävs!

Fördelar med att ha hundar på jobbet

Vi har en stark tro på att människor, hundar och katter är bättre tillsammans – en tro som bekräftas av forskning. Vi pratade med över tusen företag som en del av en jämförande studie, och resultatet visade vilken stor positiv effekt hundar och katter kan ha på verksamheten.

Vår forskning visade att några av fördelarna för verksamheten är:

Husdjur på jobbet infographic

Varför inte testa en dag på prov?

Att puffa för och genomföra ditt eget "hunddagstest" är ett mycket bra sätt att vänja människor vid tanken på hundar på arbetsplatsen. När människorna väl har sett effekterna därav, lär du märka att det blir enklare att få medhåll för något större.

Plan för hunddagstest

När det har beslutats att genomföra ett hunddagstest måste du bestämma ett datum (fredag är normalt ett bra val), puffa för det och påminna människor om ansvarsfullt hundägande. Det ska också finnas tydliga riktlinjer för alla att följa.

Nästa steg

Om hunddagstestet är framgångsrikt och du funderar på att lansera ett eget system för hundar på arbetsplatsen, glöm inte att du kan kontakta oss för mer information och stöd.

Hund på kontor
Pets at work
Vill du också ta med dig din hund jobbet?
Vi vill använda vår expertis i att tillåta hundar på våra kontor för att hjälpa andra företag att göra detsamma. Kontakta oss om du är intresserad av att göra din arbetsplats hundvänlig – vi hjälper dig gärna!